Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Nej outfity uplynulého týdne: Nekonečné rozparky a výstřihy i šaty pro vílu!

  • 6. prosince 2016 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Reese Witherspoon (40)

    Americká herečka každým dnem mládne. Minulý týden vyrazila s celou rodinou na premiéru animovaného filmu Zpívej, kde propůjčila svůj hlas jedné z hlavních postaviček. Na premiéře nechyběla ani sedmnáctiletá dcera Ava, která své mamince jako by z oka vypadla. Jen s tím rozdílem, že už ji přerostla. Reese k této příležitosti oblékla nádherné koktejlky áčkového střihu a jednoduché černé boty s páskem kolem kotníku. Skvělé! Nemáme co vytknout!

    Reese Witherspoon
    Autor: profimedia.cz
  • Mariah Carey (46)

    Zpěvačka Mariah Carey byla vždycky trochu výstřednější. Ze svých pár kilogramů navíc si nikdy nedělala hlavu a klidně se nasoukala do titěrných minišatů. Její nejoblíbenější barvou je navíc křiklavě růžová, která v určitém věku ženám už zkrátka nesvědčí. Mariah vyrazila na newyorskou akci VH1 Divas Holiday: Unsilent Night jak jinak než v růžových šatech s hlubokým výstřihem. Ve finále nebyl její model zas tak špatný, ale bohužel dost splynula na červeném koberci, kde bylo také červené pozadí.

    Mariah Carey
    Autor: profimedia.cz

  • Lily Collins (27)

    Herečka a zpěvačka Lily Collins nikdy nebyla klasická hollywoodská kráska, ale její netradiční vzhled každého očaroval. Nikdy ji neuvidíte v průhledných šatech, s několikametrovou vlečkou ani s výstřihem a nekonečným rozparkem. Na mezinárodní filmový festival v Santa Barbaře vyrazila v éterických bleděmodrých šatech a vypadala jako víla. Krása!

    Lily Collins
    Autor: profimedia.cz
  • Joanna Krupa (37)

    Modelka Joanna Krupa se pěkně odvázala! Na charitativní akci Dog Angel Auction ve Varšavě si oblékla rudé šaty s hlubokým výstřihem a nekonečným rozparkem. Když se postavila z boku, bylo vidět téměř vše. Tahle sexbomba se ani před čtyřicítkou ničeho nebojí. A proč taky? Vždyť má postavu, kterou by jí kdejaká dvacítka mohla závidět!

    Joanna Krupa
    Autor: profimedia.cz

  • Alessandra Ambrosio (35)

    Na afterpárty módní přehlídky Victoria´s Secret samozřejmě nemohla chybět jedna z největších hvězd: modelka Alessandra Ambrosio. Ta se ve volbě svých šatů opět nezmýlila. Vypadala famózně. Krajková blýskavá róba s výstřihem až k pupíku jí padla jako ulitá. Skvěle k šatům i vyčesanému drdolu seděl stylový obojek. Perfektní!

    Alessandra Ambrosio
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.