Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Festival Coachella na Instagramu slavných: Nejkrásnější je Alessandra Ambrosio

20. dubna 2016 | 06:00

Největší festivalová událost v zámoří, přehlídka těch nejlepších, nejzajímavějších hvězd a jejich outfitů: Coachella. Kde brát lepší inspiraci pro festivalové outfity než právě tady? Podívejte se na známý festival alespoň prostřednictvím Instagramu slavných osobností!

Na festivalovou sezonu si v naší krajině musíme sice ještě chvilku počkat, ale americký hudební festival Coachella je v plném proudu.

Probíhá dva víkendy v dubnu, letos 15. – 17. 4. a 22. – 24. 4. Každý, jehož jméno ve světě celebrit něco znamená, si ho nenechá ujít. Spíše než jednotlivá představení jsou důležitější outfity. Každý rok se celebrity snaží předvést v tom nejlepším a nejstylovějším, a tak je Coachella kromě festivalu i obří módní přehlídkou. 

Za první víkend se svou garderobou u nás jasně vede Alessandra Ambrosio. Akci si nenechala ujít ani Cindy Crawford s manželem Rande Gerberem a jejich čtrnáctiletou dcerou Kaiou.

Nejmladší z klanu Kardashian-Jenner Kylie si dala záležet na vlasech a předvedla duhové dutch braids, které jsou hot trendem. Střídala je s parukou zářivé oranžové barvy.

Na další střípky z festivalu Coachella se podívejte ve fotogalerii!

Autor: luh