Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nej outfity uplynulého týdne: Češky se neodvázaly a nejkrásnější je Penélope Cruz!

  • 29. listopadu 2016 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Nicole Scherzinger (38)

    Americká zpěvačka a tanečnice Nicole Scherzinger má postavičku jako lusk! A tak je jedna z mála, které opravdu sluší téměř cokoliv, co si na sebe oblékne. Nicole o svých přednostech moc dobře ví, a tak ráda obléká rafinované a odvážné modely, ve kterých její křivky vyniknou. Stříbrný overal s průstřihy na bocích dokonale kopíroval její postavu a Nicole byla díky němu hvězdou večera. Před čtyřicítkou je to opravdu neuvěřitelné!

    Nicole Scherzinger
    Autor: profimedia.cz
  • Zorka Hejdová (26)

    Moderátorka Zorka Hejdová je nejen úspěšná a talentovaná, ale také velmi krásná. Svůj šarm přišla v sobotu ukázat na Českého slavíka po boku svého manžela i kolegy Míry. V černých večerních šatech ozvláštněných volánky jí to moc slušelo, ale klidně se mohla trochu více odvázat. Její dokonalá postava v černé klasice trochu zanikla. Škoda!

    Zorka Hejdová
    Autor: profimedia.cz

  • Lucie Vondráčková (36)

    Aktuální stříbrná slavice Lucie Vondráčková přiletěla do Čech jen na pár hodin. S sebou měla připravené modely od návrhářky Jiřiny Tauchmanové. Cenu za druhé místo převzala v bílém kostýmku, na afterparty se pak převlékla do rudé róby s odhalenými zády. Dokážeme si Lucku představit i v něčem modernějším a odvážnějším, ale tohle je zkrátka její styl. I tak jí to moc sluší a snad vůbec nestárne.

    Lucie Vondráčková
    Autor: profimedia.cz
  • Ampika Pickston (32)

    Britská hvězda reality show Ampika Pickston je ráda středem pozornosti, ostatně jako všichni účastníci těchto show. Na slavnostní večer ITV Gala oblékla šaty, za které by se i před deseti lety měla stydět maturantka na maloměstě. Volánky s její postavou udělaly opravdu divy, a to ne v dobrém slova smyslu. Tyhle hvězdičky zkrátka většinou moc vkusu nemají.

    Ampika Pickston
    Autor: profimedia.cz

  • Penélope Cruz (42)

    Španělská herečka Penélope Cruz je pro nás vítězkou minulého týdne. Na madridské premiéře filmu The Queen of Spain, kde hraje hlavní roli, se předvedla ve stříbrných šatech s třásněmi a asymetricky řešeným vrškem. Vypadala božsky! Nemáme absolutně co vytknout.

    Penelope Cruz
    Autor: profimedia.cz

    Video se připravuje ...
    Penelope Cruz na madridské premiéře filmu • VIDEO: youtube.com_Extra Spicy/BPŽ

Diskuse ke článku
.