Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Styl podle celebrit: Reese Witherspoon v jarním outfitu!

12. března 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! I když ještě nezačalo ani jaro, připomeňme si, jak krásné outfity budeme (snad) za pár týdnů nosit.

Reese Witherspoon je nejen skvělá herečka, ale také módní ikona, která se v žebříčcích nejlépe oblékaných celebrit drží už pár let na vrcholu. Její osobitý módní styl je totiž snadno rozpoznatelný a inspirativní. Pravá blondýnka totiž nevyhledává extravaganci, ale dává přednost ležérní eleganci, která se hodí pro každý den.

V Los Angeles už se teplota pohybuje okolo 20 stupňů, a tak mohla herečka vytáhnout z šatníku kanárkově žluté pouzdrovky, ve kterých je nepřehlédnutelná. Dokazuje tak všem, že zářivá žlutá sluší i blondýnkám s bledou pletí, které se jí většinou bojí.

Buďte jako Reese Witherspoon

Pokud si i vy plánujete pořídit na jaro a léto žluté šaty, rozhodně se nebojte kombinovat je s další výraznou barvou. Herečka zvolila růžové lodičky a malou messenger kabelku a jako třešničku na dortu trendy kulaté sluneční brýle. Skvělou volbou by byly také meruňkové, světle modré nebo lila doplňky.

spoj
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Zleva: Zoot.cz, 929 Kč, Zoot.cz, 1249 Kč a TopShop, cca 600 Kč

Inspirujte se i dalšími českými i zahraničními hvězdami!