Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Hlavní muži ze Sexu ve městě: Jak zestárli?

16. listopadu 2016 | 06:00

Sex ve městě není ani tak seriálem jako návodem na život. Nevadí, že to jsou smyšlené životy čtyř Newyorčanek, ztotožnit se s jejich každodenními karamboly a problémy v lásce dokázaly ženy po celém světě. Podívejte se, jak se změnili od dob natáčení muži, kteří Carrie, Mirandě, Charlotě a Samantě zamotali hlavu!

Tento rok ikonický seriál Sex ve městě oslavil výročí 18 let od vysílání prvního dílu. Poslední díl byl odvysílán v roce 2004, ale od té doby skoro nepřetržitě běží na našich obrazovkách.

Jistě není třeba Sex ve městě nějak dlouze představovat, děj se točí okolo čtveřice Newyorčanek. Carrie, která se nebojí zeptat, romantická Charlotta, realistická Miranda a nezkrotná Samantha se dostaly pod kůži ženám po celém světě a jejich život plný milostných vztahů jsme hltaly díl za dílem. 

I Samantino srdce si nakonec získal jen jeden muž, podlehla blonďákovi Jerrymu. Miranda po mnoha zvratech založila rodinu se Stevem, Charlotta poznala ideálního partnera v Harrym a Carrie našla svého pana Božského, kterému konkurovali Aiden nebo Rus Aleksandr Petrovsky. Podívejte se, jak tito herci od natáčení seriálu zestárli!

Video se připravuje ...
Sarah Jessica Parker mluví o novém seriálu Divorce i Sexu ve městě • VIDEO: Youtube.com

 

Autor: luh