Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Vévodkyně Kate v Kanadě opět zazářila: Kterou značku oblékla nejčastěji?

4. října 2016 | 11:00

Vévodkyně Kate, módní ikona, kterou beznadějně milujeme, stejně jako ji milují ženy po celém světě, navštívila s princem Williamem a jejich dvěma dětmi – princem Georgem a princeznou Charlotte – Kanadu. A stejně jako vždy se zde objevila v mnoha outfitech, kterými vyrazila dech. Co je na tom všem nejlepší? Že některé z nich si můžete dovolit i vy.

Co na Kate oceňujeme nejvíc? Její schopnost kombinovat drahé kousky od slavných módních návrhářů s kousky z obchodních řetězců, ve kterých nakupujeme i my.

Také skutečnost, že si oblečení nevezme jen jednou, ale má své oblíbené kousky, které nosí již několik let, je u manželky budoucího panovníka britského království něčím, co velmi vítáme. Takovým případem jsou například vysoké kožené boty značky Penelope Chivres, do kterých se Kate obouvá již od roku 2004.

Uhádnete, kterou značku oblékla vévodkyně Kate nejčastěji? Je to překvapivě Zara, jejíž obchody naleznete i v Čechách. Vedle toho se objevila i ve značkách H&M a Topshop, ale současně měla na sobě i kousky od slavných jmen jako Dolce & Gabbana nebo Alexander McQueen.

Všechny outfity Kate z její návštěvy v Kanadě, společně s informací o značkách a o ceně naleznete ve fotogalerii:

 

Autor: Brigita Zemen