Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Už dnes v Ordinaci: Nová posila na scéně. Sexy doktora budete zbožňovat!

Adam Stach je vítanou posilou. Někdo ale z jeho příchodu do nemocnice moc velkou radost nemá.
11. října 2016 | 06:00

V kamenické nemocnici všichni už nějaký ten pátek padají lidově řečeno na ústa, na novou posilu proto čekají jako na smilování. A konečně se dočkají! Jako posila chirurgického týmu nastupuje mladý a pohledný lékař Adam Svoboda. Sestřičky jsou na nohou! Jenže absolvent medicíny nepřichází sám...

Inkoust na diplomu mladému lékaři snad ještě ani nestačil zaschnout a Adam Svoboda se po hlavě vrhá do praxe v kamenické nemocnici, možná aniž by si stihl uvědomit, že bezstarostný studentský život je ten tam. Mezi matadory působí zpočátku tak trochu jako slon v porcelánu, primář v něm ale vytuší skrytý talent.

Jeho představitel herec Libor Stach při natáčení také zažil nejednu horkou chvilku. "Byl jsem na začátku úplně marnej. Nejen že jsem asi jediný herec z Ordinace, který chytil obráceně skalpel, ale při první operaci se mi podařilo omdlít. Nečekal jsem, že to bude tak náročné. Hodně odborného textu, hodně lidí na place, vedro, několik vrstev oblečení, plášť, rouška… Normálně jsem se tam složil," vzpomíná na své první natáčení na operačním sále.

...
Autor: archiv TV NOVA
Do Kamenice ale nepřichází sám, doprovází ho partnerka Nicky v podání sympatické herečky Terezy Rumlové. "Nicky je ajťačka a je opravdu hustá. Já jí vlastně vůbec nerozumím, vůbec nevím, co říká, protože s počítačem umím to základní, vypnout, zapnout a napsat mail," říká Libor Stach.

" S oběma bude zábava," slibuje Tereza Rumlová,  pro kterou je Ordinace první zkušeností s velkým seriálem. "Je to tak, nikdy jsem v takovém seriálu nehrála, a proto jsem před prvním natáčecím dnem měla obrovskou trému. Ale zjistila jsem, že jsou tu na mě všichni milí, že je tu legrace a že mě to moc baví," prozradila.

Vstup Adama a Nicky do Ordinace si nenechte ujít už dnes ve 20.20 na Nově. Už teď vám ale přinášíme malou ochutnávku.

Video se připravuje ...
Nového sexy doktůrka budete zbožňovat! Do Kamenice ale nepřichází sám, doprovází ho partnerka Nicky, která má pro dívku tak trochu neobvyklé povolání. • VIDEO: archiv TV NOVA