Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Co chystá Česká televize na podzim? Hvězdy se nejvíce těší na seriál Já, Mattoni

Video se připravuje ...
VIDEO: Tereza Kovářová
3. srpna 2016 | 13:11

Petra Nesvačilová se objeví hned ve dvou nových seriálech, a ještě ke všemu se na obrazovce po čtyřech letech práce objeví její dokumentární film mapující české podsvětí. Které programy z pestré nabídky zaujaly ji a také třeba Evu Josefíkovou nebo Moniku Zoubkovou?

„Jako herečka se hrozně těším na seriály Já, Mattoni a Rapl a moc mě to zajímá, štve mě, že v nich nejsem a nemohla jsem si zahrát v historickém kostýmu,“ smála se Monika Zoubková. Moniku si nejspíš pamatujete ze seriálů Ordinace v růžové zahradě nebo Všechny moje lásky a v České televizi ji budete vídat v zajímavém dokumentárním formátu, který bude mapovat farmáře po celé České republice.

Princezna Eva Josefíková se objeví v pětidílné satirické komedii Kosmo vypovídající o fiktivním českém letu na Měsíc. „Nemám doma televizi, takže je to se mnou trochu komplikovanější. Ale občas se ráda podívám na i-vysílání. Moc se těším na seriál Já, Mattoni a velice mě zaujal celý program ČT Art, především seriály Vláda a 1864.“

S Českou televizí se opět máte na co těšit a pestrost její programové nabídky je opravdu úctyhodná. Stejně tak jako množství novinek. Přece jen tři velké seriály, satira, sitkom, osmnáct dokumentárních premiér, a to ještě nejsme u konce... Jen také nezapomeňte jít někdy ven, přestože nabídka televizního programu je lákavá.