Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Oscaři 2016: Šperky dražší než šaty! Náušnice za 200 milionů korun? Nevěříte?

29. února 2016 | 09:03

Letos byly na červeném koberci v hlavní roli šperky, jen Lady Gaga se ozdobila klenoty v hodnotě 8 milionů dolarů! Která z hvězdných dam měla ty nejhezčí?

Slavné ženy každoročně neváhají utratit miliony dolarů za šaty a šperky, jen aby byly na červeném koberci nejkrásnější. Největšími rekordmankami, co se týče hodnoty šperků, se letos staly Lady Gaga a Priyanka Chopra, bývalá Miss World. 

Video se připravuje ...
Lady Gaga se svým snoubencem Taylorem Kinney na letošních Oscarech • VIDEO: youtube.com

Lady Gaga (29) udržela svou excentričnost na uzdě a opět vsadila na eleganci ve formě hladkých blond vln a bílého overalu. Ten přímo pro ni navrhl návrhář Brandon Maxwell, který je jejím velmi dobrým přítelem. Třešničkou na dortu byly 90karátové diamantové náušnice, jejichž hodnota v přepočtu čítá téměř 200 milionů korun.

Lady Gaga
Autor: Instagram.com

Priyanka Chopra (32), bývalá Miss World původem z Indie, sáhla také po nepředstavitelně drahých špercích. Její náušnice a prsteny od Lorraine Schwartz se cenově rovněž šplhaly až ke 200 milionům korun.

Priyanka Chopra
Autor: Instagram.com

Zajímavé 13karátové kruhové náušnice s diamanty zvolila i Julianne Moore (55). Nádherně doplňovaly její černou róbu od Chanelu.

Julianne Moore
Autor: Instagram.com

Za zmínku určitě stojí ještě náhrdelník Bulgari, kterým Naomi Watts (47) doplnila šaty od Armani Privé. Nádhera! 

Naomi Watts
Autor: Instagram.com

Svým výstřihem také všechny okouzlila Charlize Theron (40). Její náhrdelník od Harry Winstona přesně pasoval do hlubokého výstřihu u šatů. 

Charlize Theron
Autor: Instagram.com

Na oufity celebrit z oscarového galavečera se podívejte ve fotogalerii!

Sledujte i další novinky ze světa celebrit!

Autor: luh, luh