Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kardashianky na titulce Cosmopolitanu: První rodina Ameriky

8. října 2015 | 06:00

Cosmopolitan oslavil 50. výročí svého vydávání titulní stranou, na které zapózovaly všechny ženy Kardashian/Jenner klanu. Čím si časopis znepřátelil své čtenáře?

Čím to je, že jsou tak slavné? To možná ani ony samy nevědí. Co je však jasné, je to, že celý svět jim leží u nohou. Miliony lidí sledují jejich život non-stop na sociálních sítích a jejich popularita stále strmě stoupá. Vliv mají tedy na své věrné followery obrovský.

Obamovi jsou už pasé, seznamte se s novou "První rodinou Ameriky". Aspoň tak je označil časopis Cosmopolitan, na jehož titulní stránce zapózovala Kris Jenner (59) se svými dcerami.

Do svého soukromí nechávají nakukovat zvědavé diváky každý týden v reality show Keeping up with the Kardashians (Držte krok s Kardashianovými), díky níž se proslavily, a denně zásobují své účty snímky ze svého života.

Kris Jenner se svými dcerami: (odshora zleva) Kylie, Kendall, Kim, Kourtney a Khloé vepředu.
Autor: Facebook.com

Troufalé nazvání Kardashianových "První rodinou Ameriky" ale spoustu lidí pobouřilo. Vidí snad redakce Cosmopolitanu do budoucnosti, nebo jde jen o nadsázku? To se dozvíme možná zanedlouho, protože manžel Kim Kardashian Kanye West má s Bílým domem velké plány. Nedávno se totiž nechal slyšet, že by chtěl v roce 2020 kandidovat na prezidenta.

A co vy, také vás pohltila "kardashianská" vlna?

Sledujete Kardashianky na sociálních sítích?
11,7%
88,3%
Děkujeme za Váš hlas!
16 hlasů
121 hlasů

Autor: luh