Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Kim Kardashian je podruhé těhotná! Musela využít umělé oplodnění

10. června 2015 | 06:00

Kim Kardashian (34) se minulý týden nechala slyšet, že se svým manželem, hudebníkem Kanye Westem (38), čeká druhé dítě. "Právě jsem dostala výsledek krevního testu a jsem těhotná!" oznámila nadšená celebrita v přímém přenosu reality show Držte krok s Kardashianovými. Zároveň má ale i obavy z komplikací v těhotenství, které ji potkaly už minule, když čekala North (2).

Kim Kardashian dává svou postavu na odiv moc ráda a takto obepnutá latexem vyrazila do společnosti. V  extravagantních latexových šatech s doširoka vykrojeným výstřihem se objevila na oslavě zahájení prodeje nového energy drinku ve státě Tennessee v USA.

Je, nebo není těhotná?

Před touto společenskou událostí nebyla Kim ale zrovna ve slavnostní náladě. Jak si mohli fanoušci jejího profilu na Twitteru přečíst, dozvěděla se totiž, že světem kolují spekulace o pravdivosti jejího druhého těhotenství. Populární diva tyto spekulace popřela a tvrdí, že se dalšího potomka nemůže dočkat. Dvojice ale přiznala, že s početím to už nebylo tak jednoduché jako poprvé. Museli se přiklonit k možnosti umělého oplodnění, a tak Kim podstoupila několik IVF (oplodnění vajíčka mimo tělo). 

Kim Kardashian v latexu
Autor: profimedia.cz

Preventivní jídelníček

Jak se zdá, slavnou krásku ještě nijak zvlášť těhotenství neomezuje, alespoň co se šatníku týče. I když si známá workoholička stále udržuje pracovní nasazení, rozhodla se, že podstoupí preventivní kroky, aby její druhé těhotenství proběhlo bez komplikací. Když čekala dcerku North (2), porod musel proběhnout předčasně, protože Kim trpěla preeklampsií – nemocí postihující placentu, která se projevuje vysokým krevním tlakem. Jde o nebezpečný stav, který ohrožuje jak matku, tak i dítě. Aby riziko nemoci snížila na minimum, nechala si od výživového poradce sestavit speciální jídelníček, který se  zaměří na omezení příjmu soli.

Autor: pek