Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Rihanna: Sex na jednu noc není nic pro mě!

11. října 2015 | 06:00

Rihanna se dokáže obléct tak, že vyrazí kolemjdoucím dech. V dobrém i špatném slova smyslu. Pro Vanity Fair se rozpovídala o svém soukromém životě. Jak si představuje svého dlouhodobého partnera?

Není snad většího chameleona v módě. Jednou se barbadoská zpěvačka objeví na společenské události v nádherné róbě, a vzápětí na sebe vezme takový mundúr, že člověk pak jen kroutí hlavou.

Na co myslela při výběru tohoto outfitu, asi nikdy nezjistíme. Khaki ponožky do pantoflí a nejméně o dvě velikosti větší černé kalhoty a mikina? Takhle asi ne.

I takto se umí Rihanna vymódit.
Autor: Profimedia.cz

Stejně jako vybrat si naprosto nelichotivý outfit, tak Rihanna (27) umí i zvolit krásné šaty a zvýraznit své přednosti. Jako panenka v růžových volánkových šatech vyrazila na nákupy v Paříži během týdne módy.

Světle růžové šaty Rihanně moc slušely!
Autor: Profimedia.cz

Nedávno si Rihanna vystřihla hned dvě titulní strany, zdobí obálku hudebního magazínu FADER a Vanity Fair. A právě pro tento časopis se rozpovídala o svém soukromém životě. Navzdory tomu, že tahle čokoládová kráska musí mít nekonečně dlouhý zástup obdivovatelů, přiznala, že je osamělá. Nikdy neměla sex na jednu noc: "Jen kvůli tomu, že se cítím sama, nepůjdu do baru a neskončím s prvním chlapem, kterého potkám. Následující ráno bych se jen cítila provinile a prázdně."

A jak si svého pana Božského představuje? I když bychom to do divoké Rihanny neřekly, je v tomto – podle svých slov – staromódní. Touží po muži, který se k ní bude chovat s respektem a starat se o ni v tom nejtradičnějším smyslu slova. 

Na fotografie pro časopis FADER a titulní stranu Vanity Fair se podívejte v galerii!

Autor: luh