Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nej outfity uplynulého týdne: Svůdná osmdesátnice i nepovedená barbie!

  • Které slavné ženě to minulý týden nejvíce slušelo?
    6. října 2015 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Kate Winslet (40)

    Kate Winslet
    Autor: profimedia.cz
    Herečka Kate Winslet si nenechala ujít promítání životopisného filmu Steve Jobs a při té příležitosti předvedla neuvěřitelně sexy dekolt. Kate nikdy nebyla kost a kůže a její dokonalé ženské křivky jí závidí ženy po celém světě. Vrchní část šatů vypadá skvěle, ale ta spodní celkový dojem zkazila. Délka sukně herečce opticky zkrátila nohy a áčkový střih zbytečně zakryl křivky, které by Kate měla spíše zvýrazňovat. Líčení i účes však byly na jedničku!
  • Joan Collins (82)

    Joan Collins
    Autor: profimedia.cz
    Dvaaosmdesátiletá herecká legenda Joan Collins vyrazila na charitativní ples a na červeném koberci všechny oslnila. Měděná róba jí padla jako ulitá a skvěle ladily i metalické psaníčko a náušnice se zlatými odlesky. Stříbrné lodičky s modelem přiliš nekorespondovaly, ale to Joan rozhodně odpustíme, protože vypadá zkrátka božsky!
  • Cindy Crawford (49)

    Cindy Crawford
    Autor: profimedia.cz
    Bývalá supermodelka Cindy Crawford vydala knihu s názvem Becoming a na autogramiádě všem předvedla, že má i na prahu padesátky stále co ukazovat. V obepnutých kožených kalhotách dokonale vynikly její štíhlé a dlouhé nohy. Outfit byl celkově laděný spíše do pánského stylu, který však Cindy skvěle sedí. Celkový dojem je perfektní!
  • Elizabeth Hurley (50)

    Elizabeth Hurley
    Autor: profimedia.cz
    Britská herečka a bývalá modelka Elizabeth Hurley má v padesáti letech postavu, o které sní snad každá dvacítka. Na Empire State Building zahajovala minulý týden kampaň na podporu výzkumu rakoviny prsu a k této příležitosti oblékla růžové pouzdrové šaty a obula metalické lodičky. Víme, že Elizabeth má určitě co ukazovat, ale ta barva je už příliš. Když už růžová, tak pudrový odstín. Padesátiletá barbie není ono!
  • Sarah Jessica Parker (50)

    Sarah Jessica Parker
    Autor: profimedia.cz
    Herečka Sarah Jessica Parker rozhodně nesměla chybět na podzimní společenské události New York City Ballet Fall Gala. Kdo čekal, že dorazí v róbě svého nejoblíbenějšího návrháře Elie Saab, spletl se. Tentokrát dala seriálová Carrie přednost Zuhairovi Muradovi, který stejně jako Elie Saab pochází z Libanonu. A změna se jí vyplatila. V nádherných šatech v barvě noční oblohy vypadala herečka fantasticky. Akorát rudá kabelka posetá flitry byla trochu mimo.

Diskuse ke článku
.