Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Nejmladší z klanu Kardashianových šlape Kim na paty

12. září 2015 | 06:00

Kylie Jenner je nejmladší ze sester Kardashianových, ale co se týče popularity, začíná dohánět svou starší sestru Kim. Sama přiznala, že Kim je jí velkým vzorem, a jen slepý by si nevšiml, že je jí čím dál tím víc podobná. Kromě krásných černých vlasů má s Kim i další společnou věc: zálibu ve zkrášlujících zákrocích.

Kylie Jenner je osmnáct let a stejně jako její sestra Kim zbožňuje pozornost. Jiný život, dá se říct, skoro nezná, protože reality show Držte krok s Kardashianovými (Keeping up with Kardashians) běží už od roku 2007, a to jí bylo teprve deset let.

Není se čemu divit, že se jí popularitu podařilo získat bravurně – učí se od mistra. Svůj instagramový účet zasypává spoustou příspěvků, nechybějí její plné rty, postava přesýpacích hodin a svůdné pózy v bikinách. Kylie holt ví, jak své přednosti prodat.

Kylie v roce 2010.
Autor: Profimedia.cz

Co se týče jejích plných rtů, ty do vínku nedostala. To však nevadí, existuje přece plastická chirurgie! Inspirovala se tedy svými staršími sestrami Kim a Khloe a dopomohla si k sexy looku dočasnými výplněmi, jak před nedávnem přiznala. Další zákroky však popírá. Je ale až nemožné, jak se za poslední roky změnila, a i když s Kim mají společnou jen matku, podobají se jak vejce vejci. 

Foto, které zveřejnila Kim: Nalevo Kim, napravo Kylie.
Autor: https://instagram.com/kimkardashian/

Kylie nyní tvoří pár s pětadvacetiletým raperem Tygou a také se rozhodla vzdát se svých havraních vlasů. Stala se z ní blondýnka. Změny jejích účesů jsou však téměř na týdenním pořádku. Jsme zvědavy, čím oslní příště...

Autor: luh