Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Emma Watson popírá vztah s princem Harrym! Věříme jí to?

Emma tvrdí, že s princem Harrym nechodí.
25. února 2015 | 11:00

Před pár dny obletěla celý svět zpráva, že hvězda filmů o kouzelnickém učni Harry Potterovi Emma Watson randí s mladším bratrem prince Williama Harrym. Herečka hned druhý den vše popřela na svém Twitteru. Opravdu je to jen fáma, nebo nový hvězdný pár nechce mít v začátcích vztahu v patách novináře a fotografy?

 

Spojení krásné, chytré a talentované Emmy Watson s tajemným princem Harrym všechny potěšilo. Vedle oblíbené Kate Middleton by svět získal další "princeznu", která má srdce na pravém místě.

Podle samotné Emmy je to však nesmysl! Ihned poté, co její skalní fanoušci začali na sociálních sítích plánovat další královskou svatbu, tweetla: Lidi, pamatujete si ještě, jak jsem vám říkala, že nesmíte věřit všemu, co říkají média?!

Tweet Emmy Watson
Autor: twitter.com

Australský magazín Woman´s Day však tvrdí, že princ Harry poslal koncem roku 2014 Emmě e-mail, ve kterém ji pozval na rande. Podle zdrojů magazínu je do mladé herečky až po uši zamilovaný a oba si spolu již několikrát vyšli na romantickou schůzku. Stane se z filmové čarodějky Hermiony princezna? Nebo je jejich vztah jen vymyšlený? Nám by se každopádně Emma jako součást královské rodiny moc líbila. A co vám?

Hermiona Emma Watson asi klofla prince Harryho
Autor: Archiv Blesku