Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Kate dnes slaví 33! Podívejte se, co prožila v uplynulém roce

  • Manželku prince Williama čeká zítra oslava
    8. ledna 2015 | 12:00

    Podívejte se, co vévodkyně Kate zažila na na Novém Zélandu a jaké byly první narozeniny malého prince George. Jaké byly nejvýznamnější momenty uplynulého roku vévodkyně Kate, která dnes slaví Kristova léta? 

  • Královská cesta

     

    V dubnu William a Kate spolu s malým Georgem podnikli "královský výlet" na Nový Zéland a do Austrálie, kde strávili dohromady 3 týdny. Celý svět ihned oběhly dvě fotografie, na jedné Kate vystupuje z letadla a vítr jí nadzvedne sukni a na druhé vítají královskou rodinu původní obyvatelé Zélandu Maoři, kteří mají holé zadnice.

    Kate a William přiletěli na oficiální návštěvu Nového Zélandu s princem Georgem.
    Autor: profimedia.cz
    Vévodkyně Kate už se později koukala Maorovi raději přímo do očí.
    Autor: profimedia.cz

     

  • Princ George oslavil 1. rok

     

    22. července oslavil malý George své první narozeniny, které slavil hned několikrát. 18. července, tedy celé čtyři dny před jeho skutečnými narozeninami, pro něj babička Carole Middleton přichystala oslavu ve stylu králíčka Petera, což je tradiční britská postavička z dětských knížek, která poprvé spatřila světlo světa již na přelomu 19. a 20. století.

     

    Druhá oslava proběhla v den narozenin v úzkém rodinném kruhu. Klidnější oslavy se zúčastnili oba rodiče – Kate a William, strýček Harry i babička Alžběta II.

    Rodiče Kate najali renomovanou »párty firmu« a vnoučkovi Georgeovi už minulý pátek uspořádali ryze soukromou oslavičku inspirovanou animovanou pohádkou Svět Petra Králíčka...
    Autor: profimedia.cz, EPA
  • Kate v roli dokonalé matky

     

    Pár dní po Georgeových prvních narozeninách oběhl svět soubor fotografií, který vyobrazuje Kate v roli dokonalé matky. Na prvním snímku Kate společně s Williamem a čerstvě narozeným Georgem opouští porodnici, poté následují první oficiální rodinná fotografie, velkolepý princův křest, královská cesta na Nový Zéland a do Austrálie, první krůčky a Georgeovy 1. narozeniny. Nad dojemnými fotografiemi se tehdy rozplýval snad každý obdivovatel královské rodiny.

    Kate Middleton zítra oslaví 33. narozeniny.
    Autor: profimedia.cz
  • Kate je těhotná

     

    Po spoustě dohadů, které prošly celosvětovými médii, je to konečně oficiální – vévoda William a vévodkyně Kate 8. září oficiálně prohlásili, že čekají svého druhého potomka.

    Kate a William očekávají narození druhého potomka na jaře 2015.
    Autor: profimedia.cz
  • Kate trpí silnými nevolnostmi

     

    O pár dní později po oficiálním potvrzení druhého těhotenství trpí Kate velmi silnými nevolnostmi. Nejde ale o klasickou těhotenskou nevolnost, ale o nemoc s názvem hypermesis gravidarum, neboli nadměrnou těhotenskou nevolnost. Říká se ale, že při takto silných nevolnostech se pak narodí dvojčata.

    Zhruba za měsíc však královská rodina prohlásila, že čekají pouze jednoho potomka, který se podle ultrazvuku narodí v dubnu.

    William Kate doprovázel na vůbec první ultrazvuk jejich druhého potomka.
    Autor: www.facebook.com
  • Královské Vánoce

     

    William, Kate a malý George společně oslavili již druhé Vánoce. Většinu svátků strávili pouze v tomto složení, příbuzné navštívili pouze na pár hodin. „Tento rok, vlastně poprvé, bude George slavit se vším všudy, čeká ho rozzářený stromeček a vybalování dárečků,“ prozradil zdroj z okolí královského páru.

    Další z oficiálních portrétů královské rodiny.
    Autor: Reuters
  • Komu je princ George podobný?

     

    Začátkem prosince loňského roku spatřily světlo světa zbrusu nové fotografie prince George. V klasickém outfitu anglického gentlemana – tmavě modrých šortkách, nadkolenkách, bílé košili a vestičce – sedí malý George na schodech do Kensingtonského paláce a šibalsky se usmívá. Jen pár hodin po zveřejnění nových snímků se začalo spekulovat o tom, komu je malý následník trůnu více podobný.

     

    Nakonec jsme došli k závěru, že po mamince a ze strany rodiny Middletonových zdědil rozkošný kulatý nosík a velké oči a po tatínkovi s modrou krví se může chlubit výraznou bradou a širokými rysy v obličeji.

    Princ George (17 m) na schodech do Kensingtonského paláce.
    Autor: facebook.com/TheBritishMonarchy

Diskuse ke článku
.