Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

O dvojníka prince Harryho se popere 12 dívek!

Matthew Hicks je opravdu kopii prince Harryho.
1. dubna 2014 | 14:00

Jste příznivcem reality show? Pak se máte na co těšit! V Americe v květnu startuje nová reality show, ve které bude dvanáct dívek bojovat o dvojníka prince Harryho, Brita Matthewa Hickse.

Snad každá žena v dětství snila o tom, že se v dospělosti stane princeznou. Jedné z dvanácti Američanek se to teď může splnit. Ale vlastně jen na oko. Bojovat totiž budou o srdce dvojníka prince Harryho, obyčejného studenta Matthewa Hickse. To ovšem přihlášené ženy nevědí.

Princ Harry
Autor: Profimedia

Falešný Harry

Úkolem Matthewa je přesvědčit uchazečky o tom, že je členem královské rodiny. Pravda vyjde najevo až na konci samotné reality show, kdy se ukáže, jestli se vyvolená zamilovala do Matthewa nebo jen do fiktivní postavy prince. Jak to všechno dopadne se dozvíme v květnu na americké stanici Fox. O produkci reality show s názvem "I wanna marry Harry" se stará Ryan Seacrest, který již pracoval na reality show "Keepin Up With the Kardashians".

Podvodníci frčí

Koncept pořadu bude stejný jako v případě reality show "Joe Millionaire", kde ženy soutěžily o přízeň obyčejného dělníka ze stavby, který se vydával za milionového dědice žijícího na honosném panství.

Harry je zadaný

Pravý princ Harry je ve skutečnosti od počátku letošního roku zadaný. O jeho přítelkyni, tanečnici Cressidy Bonas se spekuluje jako o o budoucí královské snoubence.

Princ Harry s přítelkyní Cressidy.
Autor: Profimedia