Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Tajemství jejich krásy: Jakou kosmetiku používá Kate nebo Dana Morávková?

  • 22. ledna 2015 | 06:00

    Jsou slavné, jsou krásné a vždy perfektně upravené. České i světové celebrity mají za sebou týmy vizážistů a zkrátka vědí, co jim sluší. Chcete vědět, v čem spočívá tajemství jejich krásy? Nakoukly jsme do jejich kosmetických taštiček, abychom vám prozradily, na jaké kosmetické produkty nedají tyto dámy dopustit.

    Pevonia, retinolový krém na rty, 1159 Kč, koupíte na www.pevoniaeshop.cz
    Autor: archiv firem
  • Kate Middleton - Nivea Pure & Natural

    2217590:gallery:true:trueI když se vám to možná může zdát neuvěřitelné, nejoblíbenějším denním krémem vévodkyně Kate není žádný luxusní produkt drahých značek, ale krém, který seženete v každé drogerii a nezaplatíte za něj víc než 200 korun. Tím vyvoleným je zklidňující denní krém Nivea Pure & Natural. Jeho složení se může pochlubit 95 procenty surovin přírodního původu a nenajdete v něm parabeny, silikony, barviva ani minerální (neboli ropné) oleje.
  • Jana Doleželová - Inlight

    2217587:gallery:true:trueMiss České republiky 2004, doktorka farmacie a majitelka lékárny v pražském obchodním domě Palladium Jana Doleželová se ptá nejen na to, jak účinná je její kosmetika, ale také na to, z čeho je vyrobená. Také proto se stala tváří britské, stoprocentně bio přírodní kosmetiky Inlight, které věří natolik, že byste ji sehnali i v její lékárně. Denní olej Inlight se hodí pro každý typ pleti a je nadopovaný tím nejlepším, co své pokožce můžete dopřát.
  • Julia Roberts - Estée Lauder

    2217589:gallery:true:trueNezapomenutelná Pretty Woman Julia Roberts – už několik let večer co večer používá před nanesením nočního krému pleťové sérum Estée Lauder Advanced Night Repair, které má schopnost pleť přes noc "opravit" ve všech směrech. Není divu, že Julia vypadá neustále báječně! Čtyřicítka je totiž zlomový věk, kdy se vám vaše pleť začne odměňovat, nebo naopak mstít, v závislosti na tom, jak jste o sebe pečovala v předchozích letech.
  • Iva Kubelková - Dermacol

    2217586:gallery:true:truePřestože česká značka dekorativní i pečující kosmetiky Dermacol má tendence jít s trendy a vybírat si neustále nové známé tváře pro své produkty, krásnou Ivu Kubelkovou oslovili již podruhé. Není divu. Iva Kubelková je totiž této české značce velmi věrná a s oblibou ji používá. Jejím oblíbeným make-upem je novinka z dílny Dermacol – hydratační make-up s extraktem z bílého lanýže, který vytvoří „nahý“, absolutně přirozený vzhled. Zakryje nedostatky a přitom nezvýrazní vrásky.
  • Jennifer Aniston - Benefit

    2217588:gallery:true:trueJednu z nejoblíbenějších řasenek poslední doby si zamilovala také populární Rachel ze seriálu Přátelé – Jennifer Aniston. Důvod je velmi prostý – They´re Real od Benefit Cosmetics totiž dokáže vše, co si od řasenky žádá snad každá žena. Řasy natočí, rozčeše, prodlouží a dodá jim objem. Je až neuvěřitelné, že se podařilo vyrobit řasenku, která opravdu vyhovuje většině žen v otázce natolik individuální, jako jsou právě oční řasy.
  • Dana Morávková - Pevonia

    2217585:gallery:true:trueS přibývajícím věkem se vrásky nevyhýbají ani ústům, která pomalu ztrácejí vláčnost a po jejichž vnějším okraji se objevují jemné linky, které rtěnka ještě zvýrazní. Proto si hvězda českých seriálů a pohádek Dana Morávková oblíbila krém na rty s UV ochranou z řady Power Repair od přírodní kosmetiky Pevonia. Dokáže rty vyživit, předchází tvorbě vrásek a ty stávající viditelně opravuje.
  • Angelina Jolie - La Prairie

    2217584:gallery:true:truePoté, co Angelina Jolie porodila posledního potomka, radikálně zhubla, a kvůli tomu si také přivodila výrazné obličejové vrásky. Právě z toho důvodu vyměnila svou stávající kosmetiku za luxusní značku La Prairie, konkrétně za produkty s výtažky z kaviáru neboli jiker jesetera sibiřského. Ten je totiž doslova nabitý vitaminy, minerály, aminokyselinami a bílkovinami, které odpovídají za správný vývoj kožních buněk a hydrataci pokožky.
  • Scarlett Johansson - Clarins

    2217593:gallery:true:trueZhruba kolem třicítky se začíná buněčná obnova zpomalovat a na obličeji se tvoří první mimické vrásky. I když se to nezdá, péče v tomto věku je velmi důležitá, obzvláště proto, že je účinnou prevencí vzniku vrásek. To samozřejmě ví i smyslná blondýnka Scarlett Johansson, která nedá dopustit na hydratační krémovou masku Clarins HydraQuench. Právě ta má údajně na svědomí potřebnou hydrataci, a tím i bezchybnou pleť.
  • Lucie Borhyová - MAC

    2217592:gallery:true:trueZnačku, se kterou s oblibou pracují vizážisté po celém světě, si zamilovala i oblíbená moderátorka Lucie Borhyová. Není divu. Rtěnky MAC jsou totiž v kosmetickém světě opravdovým pojmem, a to pro jejich nenapodobitelnou konzistenci a výraznou pigmentaci. Navíc je škála odstínů, ve kterých se vyrábějí, velmi široká, takže si vybere opravdu každá žena.
  • Katie Holmes - Bobbi Brown

    2217591:gallery:true:trueAmerická značka dekorativní kosmetiky Bobbi Brown si po léta zakládala na tom, že v se v jejích kampaních neobjevují žádné známé tváře. U herečky Katie Holmes však udělali vůbec první výjimku. Bývalá manželka Toma Cruise se totiž nikdy netajila tím, že právě tato značka je v její kosmetické taštičce hojně zastoupená. Bez čeho se neobejde? Bez sady korektorů na zamaskování kruhů pod očima.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.