Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

První republika: Zdena Studenková nestárne díky pozitivní energii a smíchu

Video se připravuje ...
Zdena Studenková si udržuje mladistvý vzhled díky pozitivnímu myšlení.
VIDEO: Adam Balažovic, Andrea Zelníčková
3. února 2014 | 12:00

VIDEO: Slovenská herečka Zdena Studenková je v současné době k vidění na televizních obrazovkách České televize v seriálu První republika. Věřili byste, že je tato krásná herečka na prahu "šedesátky"? Jak to jen dělá, že nestárne?

První republika

Již před třemi týdny odstartoval dobový seriál První republika, trhá rekordy sledovanosti. Vedle předních českých herců v seriálu hrají i dvě slovenské hvězdy, Ján Koleník a Zdena Studenková.

Zdena (59) hraje postavu Boženy Škovorové, která pochází z nižší vrstvy a mezi smetánku se dostala svou pílí a odhodlaností. Proto si také svého postavení váží a chápe, že být "někdo" znamená být i velmi zodpovědný.

Zastavila čas

Nestárnoucí Studenková zřejmě zastavila čas. Tělo má totiž jako "dvacítka", obličej téměř bez vrásek a elán jako v době natáčení legendárního filmu S tebou mě baví svět.

Zdena Studenková
Autor: herminapress.cz

Mladší přítel, smích a plastika

Za jejím fascinujícím vzhledem stojí zřejmě Zdenin mladší přítel, Braňo, se kterým je už úctyhodných dvacet let. O sedmnáct let mladší partner Zdenu motivuje k udržování mladistvého vzhledu a pozitivnímu myšlení.

Sama Zdena Studénková prozradila, že nejlepším receptem v boji proti stárnutí je smích a věčný optimismus. Dříve se také svěřila, že nekouří, snaží se jíst zdravě, dbá na dlouhý spánek a pravidelně navštěvuje posilovnu.

Na rozdíl od jiných slavných žen slovenská herečka netají i zásluhy plastického chirurga. Přiznala, že si nechala upravit horní víčka. Další estetické úpravy zatím neprozradila.