Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Nestárnoucí Helen Mirren (68) válcuje mladší kolegyně! Elegance a zralost vítezí!

30. října 2013 | 13:00

Ve světě módy je možné opravdu vše. Oscarová herečka Helen Mirren oblékla krajkové šaty, ve kterých vypadala naprosto úchvatně. O pár dní dříve se ve stejné róbě objevila i mladá zpěvačka Rita Ora na svém koncertu. Módní souboj podle nás vyhrála o 44 let starší Helen.

Dáma vždy a všude

Krajkové šaty Dolce & Gabbana v rudé barvě byly opravdu odvážné a spíš toho více odhalovaly než zakrývaly. Helen to vyřešila jako správná dáma a oblékla si saténovou spodničku, která její ženské křivky ještě více zvýraznila. Mimochodem její postava je obdivuhodná!

Oscarová herečka Helen Mirren.
Autor: Reuters

Typický krátký sestřih a originálně výstřední šperky celkový dojem dotáhly do dokonalosti. 

Helen se navíc nebála zvýraznit své rty rudou rtěnkou a to byla trefa do černého. Výrazný make-up jí ubral minimálně deset let, i když to nestárnoucí Helen vlastně ani nepotřebuje.

Popová zpěvačka Rita Ora.
Autor:  Instagram.com/ritaora
Chytrá horákyně

Od mladé popstar Rity Ora by se mohla, co se módy týče, učit půlka showbusinessu. Zpěvačka ví, že být sexy neznamená být laciná. Průhledné šaty odhalovaly obrysy jejích křivek a dlouhé nohy, takže mohla mužská fantazie pracovat na plné obrátky.

Rita se rozhodla pro uhlazený účes, který z ní udělal rafinovanou krásku. Ovšem ani mladistvý elán nezabránil tomu, aby se vítězkou tohoto "souboje" stala 3x starší šarmantní herečka Helen Mirren.

Která z žen se vám v rudé krajkové róbě Dolce & Gabbana líbí více?
92,8%
7,2%
Děkujeme za Váš hlas!
90 hlasů
7 hlasů