Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Kim Kardashian se zbláznila: Pojmenovala dceru Severozápad

Kim Kardashian se chlubí sexy oblou postavou
21. června 2013 | 10:43

Pět dní po porodu se konečně Kim Kardashian (32) a Kanye West (36) dohodli na jménu pro svou dceru. Nakonec nebude začínat písmenem „K“, jak je u Kardashianů zvykem, ale bude opravdu originální.

Rodiče se dlouho nemohli na jménu dohodnout a v jednání jich bylo hned několik. Kim prosazovala jméno Kaidence, které by plnilo rodinnou tradici Kardashianů, kteří své děti pojmenovávají jmény začínajícími na písmeno „K“. Jenže nakonec ji partner přehlasoval ve prospěch svého favorita. Až časem se ukáže, jestli bude mít dcera slavných rodičů pochopení pro jejich humor nebo jim za svoje jméno vynadá.

Rodiče vtipálci

Kim a Kanye pojmenovali svou dceru, která se narodila 15. června 2013, North a hodlají jí říkat zkráceně Nori. To je sice zvláštní jméno, ale dalo by se snést, kdyby ovšem holčička nenosila příjmení po tatínkovi. Výsledek je tedy ten, že se dcerka bude podepisovat North West, tedy severozápad.
O tomto neobvyklém jméně se spekulovalo už v březnu, ale všichni fanoušci slavné dvojice to brali jako dobrý vtip a nikdo nevěřil, že své dceři připravili tak komický vstup do života. Ale to by nebyla profesionální celebritka Kim, aby neudělala něco nevídaného.

Kim Kardashian
Autor: Profimedia.cz