Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Máma roku! TV hvězda Kardashian obléká dceru (1) do sexy bikin!

23. července 2013 | 08:00

Sestra slavnější Kim Kardashian, která nedávno porodila dítě rapperovi Kanye Westovi, sdílí se svoji sestrou nejen stejnou krev, ale i závislost na zvířecích motivech. Jenomže čeho je moc, toho je příliš.

"Celebrita" Kourtney je známá jen díky televizním reality shows The Kardashians, který ji a celou její rodinu snímal na etapy celých čtyřiadvacet hodin. Taktéž účinkovala v dalších pěti reality show, které se bez výjimky všechny točily jen kolem její osoby.

To všechno ji proslavilo tak, že ona i celá její rodina je dnes zvána na všechny VIP akce a její setře Kim se dokonce podařilo "klofnout" bohatého umělce.

Sexy jako máma?

Ale zpátky ke Kourtney. Ta si užívala se svými dvěma dětmi v Miami u bazénu. Její bujné vnady halily rafinovaně šité plavky s obrovským výstřihem a šňůrky měly co dělat, aby ten obrovský nápor vydržely. Aby její malá, roční dcera Penelope, stylem ladila ke své matce, oblékla ji Kourtney do leopardích bikin. Za tak sexy plavečky by se rozhodně nemusela stydět žádná sexbomba. Jenže proč proboha obléká ročnímu dítěti horní díl plavek?

Sexy máma Kourtney opominula, že je její dceři jenom rok a na nošení bikin má času ještě dost
Autor: Profimedia.cz
Plíny šly stranou

Malá Penelope kvůli stylovým plavečkám nemohla mít dětskou plínku, kterou by vzhledem ke svému batolecímu věku, určitě ještě měla nosit. Jenomže je fakt, že jak je z fotek patrné, rodinka se u bazénu v Miami báječně bavila. Slavná máma se své holčičce pilně věnovala, plavala s ní a obě se hodně nasmály. Takže plavky, neplavky, hlavně že si i při své "náročné" práci najde čas na svou rodinu.

Autor: ema