Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Obličej jim vydělává milióny: Dvojníci slavných!

  • Jejich pravá jména nikdo nezná ani neoplývají talentem, ale přesto jsou bohatí a svým způsobem slavní. Jsoi totiž dokonalými kopiemi celebrit.
    21. června 2013 | 06:00

    Říká vám něco Michaela Weeks nebo Steve Wright? Že ne? Není divu! Jejich pravá jména nikdo nezná ani neoplývají talentem, ale přesto jsou bohatí a svým způsobem slavní. Jedná se o dokonalé kopie celebrit, s kterými se chce každý fotit, lidé si na ně na ulici ukazují a vydělávají snové peníze.

  • Steve Wright jako Daniel Craig

    Daniel Craig
    Autor: profimedia.cz
    Sympatický fotograf začal na svém obličeji vydělávat až poté, co mu manželka řekla, že vypadá jako James Bond. Steve díky neuvěřitelné podobě cestuje po celém světě a dostal se dokonce mezi nejvíc sexy muže Británie. Za účast na akci bere kolem 60 tisíc Kč.
  • Michaela Weeks jako Britney Spears

    Britney Spears
    Autor: profimedia.cz
    Mladé servírce se změnil život od základů. Místo utírání stolů a roznášení jídla se stala profesionální dvojnicí na plný úvazek. Michaela je nadmíru šťastná za to, že vypadá jako popová hvězda. Prý si již v devatenácti letech mohla koupit svůj vlastní dům, zatímco její vrstevníci pracovali v obchodě s oblečením a chodili do školy. Za to, že se zjeví na nějaké události, si účtuje kolem 100 tisíc Kč.
  • Forest Lawn jako Michael Jackson

    Michael Jackson
    Autor: profimedia.cz, Reuters
    Dvojníků popového krále je po celém světě nepočetně mnoho. Ovšem Forest Lawn je braný za přesnou kopii originálu a také za oficiálního dvojníka zesnulého zpěváka.
  • Ilham Anas jako Barrack Obama

    Obama
    Autor: profimedia.cz, Reuters
    Seznamte se s indonéským fotografem, který jako by z oka vypadl americkému prezidentovi. Stačilo „nahodit“ oblek a kravatu a nabídky a peníze se jen hrnou.
  • Heidi Agan jako vévodkyně Kate

    Kate Middleton
    Autor: profimedia.cz, EPA, Reuters
    Bývalou servírku v současné době zaměstnává londýnská agentura, ve které si přijde na velmi slušné peníze. Za jeden den v roli vévodkyně Kate dostane dvojnice až 20 tisíc Kč.
  • Elias Figueora jako Madonna

    Madonna
    Autor: profimedia.cz, EPA, Reuters
    Elias je chilský tranvestita vystupující pod jménem Carolina Bailey. Madonna by zřejmě nebyla nadšená, že jejím nejpoveděnšjím dvojníkem je právě muž. Jemu ovšem napodobování popové královny vydělává slušné peníze, především od doby, kdy uspořádal v Chile koncert „Madonny“.
  • Xena Kristian jako Taylor Swift

    Taylor Swift
    Autor: profimedia.cz
    Mladičké dvojnici slavné zpěvačky zatím nápadná podoba nepřinesla žádné ovoce. Naopak! Xena byla žárlivými spolužáky dokonce napadena na půdě vysoké školy. Vyvázla se zlomenou čelistí a několika podlitinami.
  • Jonty jako Johnny Depp

    Johny Depp
    Autor: profimedia.cz, EPA, Reuters
    Sympatický mladý muž, který si říká Jonty, je nerozeznatelnou kopií piráta Jacka Sparrowa z Pirátů z Karibiku.

Diskuse ke článku
.