Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Celebrity, které propadly alkoholu! Proč zaprodaly svou tvář?

  • Salma Hayek v sexy reklamě na "rudou vášeň" Campari.

    Fotogalerie

    1 fotografie

    18. června 2013 | 14:00

    Někteří slavní vsadily na to, že jejich fanoušci jsou milovníky alkoholu stejně jako oni a propůjčili svůj obličej konkrétní značce kvalitního pití. Zda jim to opravdu pomohlo k větší slávě nebo naopak, to už je hvězdách. Jestli jsou reklamy povedené, můžete posoudit sami.

  • Danny DeVito - Limoncello

    Americký herec Danny DeVito, který je charakteristický svým malým vzrůstem, je oficiálním propagátorem alkoholického nápoje Limoncello. Tradiční nápoj se vyrábí v Itálii, převážně v regionu Kampánie. Základní surovinou je čistý alkohol a čerstvé citróny.
    Famózní Danny DeVitto propaguje Limoncello nejen v reklamě, ale i v soukromí.
    Autor: profimedia.cz
  • Fergie - Voli Vodka


    Zpěvačka Fergie je známá především ze skupiny The Black Eyed Peas. Lidé po celém světě ji znají také jako oficiální tvář Voli Vodky. Nafotila mnoho sérií sexy fotek, které měly ve světě velký úspěch a z Voli Vodky se stal fenomén. Vodka je totiž light a obsahuje snížené množství kalorií. Takže pro hollywoodské „párty girl“ je to ideální volba.
    Dlouhonohá Fergie v reklamě na Voli Vodku.
    Autor: profimedia.cz
  • Justin Timberlake - 901 Tequilla Silver


    Zpěvák a herec Justin Timberlake se stal tváří 901 Tequilly Silver. Láhev kvalitního alkoholu je k dostání je na internetu za cca 1600 Kč.
    Justin Timberlake natočil kampaň podporující 901 Tequillu Silver.
    Autor: profimedia.cz
  • Salma Hayek - Campari


    Mexická herečka, která se pyšní obrovským temperamentem, natočila vášnivou reklamu na italský alkoholický nápoj Campari. V reklamě, která má hlavní motto „rudá vášeň“, Salma svůdně prochází hotelovou chodbou a velký výstřih odhaluje její bujná ňadra.
    Salma Hayek v sexy reklamě na "rudou vášeň" Campari.
    Autor: profimedia.cz
  • Marilyn Manson - ansinth Mansinthe


    Kontroverzní umělec, jehož pseudonym je odvozen od filmové hvězdy Marylin Monroe a masového vraha Charlese Mansona, je také tváří alkoholové značky. Ale má to háček. Alkohol byl totiž speciálně vyroben právě pro Mansona, švýcarským destilatérem Oliverem Matterem. Manson osobně dohlížel na výrobu, dokud nebyl absinth s originálním názvem Mansinthe úplně perfektní.
    Marilyn Manson má svůj vlastní absinth.
    Autor: profimedia.cz
  • George Clooney - Martini

    George Clooney samozřejmě nemohl být pozadu a natočil reklamní spot podporující elegantní alkohol Martini. Otřepanou frázi „protřepat nemíchat“ tentokrát tvůrci reklamy nepoužili. Šarmantní George Clooney v reklamě oslňuje svým šarmem a samotné Martini hraje tak trochu druhé housle.
    Šarmantní Geroge Clooney v reklamě na Martini.
    Autor: profimedia.cz
  • Scarlett Johansson - Moet & Chandon

    Sexy herečka Scarlett Johansson se stala tváří reklamní kampaně na víno Moet & Chandon. Jedná se o vyváženou směs tříd odrůd vín. Cena za láhev 0,75l se pochybuje kolem 1000 Kč.
    Sexy Scarlett Johansson se stala tváří Moet & Chandon
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.