Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Bez alkoholu ani ránu! Gwyneth Paltrow nosí v náramku frťana

9. července 2013 | 15:00

Jak je vidět, i bižuterie může mít své praktické využití. Důkazem je náramek populární americké módní návrhářky Cynthie Rowley. Do jeho útrob se vejde nezbytná "první pomoc" v podobě panáka alkoholu.

"Kdo z nás občas nepotřebuje dát si panáka...," napsala pod fotografii, kterou uveřejnila na sociální síti Gwyneth Paltrow. Populární čtyřicetiletá herečka vyfotila svou ruku, ozdobenou hned několika náramky. Mezi nimi se však nejvíc vyjímá ten masivní stříbrný.

A nejde o jen tak ledajakou bižuterii. Tenhle módní kousek pocházející z dílny americké módní návrhářky Cynthie Rowley je totiž navíc i vysoce praktický. V jeho útrobách totiž můžete nenápadně skrýt panáka alkoholu.

Gwyneth se náramkem sama pochlubila na sociální síti.
Autor: Gwyneth Paltrow

Masivní doplněk, které můžete pořídit v přepočtu za 4 500 korun, si od listopadu, kdy ho autorka uvedla na trh, našel už celou řadu fanynek. Patří mezi ně i nejedna zahraniční celebrita. A kdyby o jeho existenci věděla zpěvačka Iveta Bartošová, určitě by si na každou ruku pořídila alespoň čtyři.

Anketa
Koupila byste si tenhle vychytaný náramek, kdyby se dal pořídit za pár stovek?
ANO, je to skvělý nápad.
70 %
Ne, tahle dávka by mi na uklidnění stejně nestačila.
30 %
Hlasovalo: 150 čtenářů
Děkujeme za Váš hlas!
Stylový robustní náramek je dodáván se šroubovacím uzávěrem, který je s tělem doplňku spojen silnějším řetízkem. Nemusíte mít tedy obavy, že byste "zavírátko" někde ztratila. Popisek, který je u něj uveden, hovoří za vše: "Nutnost je matkou vynálezu...".

Nejde přitom o první "pomůcku" pro ženy, které bez pravidelné dávky alkoholu nevydrží ani pár hodin. Na světě už je pěkných pár let podprsenka, ve které si majitelka s sebou může nosit až litr vína a tajně ucucávat. Jediným problémem je, že s narůstající náladou se nositelce úměrně zmenšují ňadra.

Video se připravuje ...