Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tohle je jedna z nejvíc sexy žen světa! Víte, o koho jde?

6. února 2013 | 06:00

Z rozkošné malé holčičky se stala nádherná blonďatá diva. Dnes předvádí prádlo a plavky pro Victoria's Secret, takže andílkem zůstala i jako dospělá. Tipnete si, o koho se jedná?

Pokud vám rozesmáté dítko alespoň trochu připomnělo sexy modelku Candice Swanepoel (24), pak jste tipovali správně. 

Byla to právě mladá a velmi úspěšná modelka, která se fanouškům na svém účtu na Twitteru pochlubila fotkou z dob, kdy byla ještě batole.

"Haha. Miluju prohledávat staré fotografie. Přemýšlím, co mě asi tehdy tolik rozesmálo," napsala k fotce svůdná blondýnka.

Holka z blešáku

 

Candice Swanepoel s bujným poprsím v reklamě na plavky
Autor: profimedia.cz
Candice se narodila v Jižní Africe a modelingu se věnuje od svých patnácti let. Tehdy byla objevena zaměstnancem z modelingové agentury, když prodávala na bleším trhu. Její kariéra měla raketový start.

Několikrát se objevila na obálkách prestižních časopisů, jako je například Elle, nebo Vogue. Od roku 2007 ji má pod svými křídly firma prodávající spodní prádlo a plavky - Victoria´s Secret. Andílkem je ale oficiálně titulovaná až od roku 2010.

Přírodní bruneta

I přesto, že ji všichni známe jako blondýnku, její přirozená barva je hnědá. Říká o sobě, že má sice hodně práce, ale čas na svou milovanou jízdu na koni a literaturu si vždycky najde.

V roce 2012 ji časopis Forbes zařadil mezi TOP 10 nejvíce vydělávajících modelek světa.

Autor: ema