Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pořádně zaříznuto! Stárnoucí Madonna odhaluje rozkrok

24. listopadu 2012 | 16:02

Zaujmout za jakoukoliv cenu. Popová "babička" už zřejmě neví, co víc by svým fanouškům ukázala a tak během koncertů začíná čím dál tím víc odhalovat své intimní partie.

Toho pohledu nás mohla stárnoucí zpěvačka ušetřit. Čtyřiapadesátiletá Madonna publikum ráda šokuje už od prvních okamžiků své kariéry. Jenže čeho je moc, toho je příliš.

Čím je Madonna starší, tím větší má zřejmě potřebu odhalovat se. Během svého posledního turné s názvem MDNA pobíhá na pódiu jen v miniaturním přiléhavém trikotu z krajky a síťoviny, který rozhodně divákům neposkytuje příliš prostoru k představivosti.

Masité půlky deroucí se z těsného kostýmu, prsa jen částečně zakrytá poloviční podprsenkou a do hloubky stydké štěrbiny zaříznutá krajka. Ani titěrná tanga tělové barvy toho příliš neskrývají. Vyzývavé pózy, které předvádí, navíc už hraničí s vulgaritou.

Má tohle Madonna zapotřebí? Za své pravidelným posilování vypracované tělo se sice stydět nemusí, ale... Jako matka tří dětí, nekorunovaná královna populární hudby a nejúspěšnější zpěvačka všech dob by už mohla obléknout kostýmy přiměřené svému věku i postavení.

Zpěvačka vůbec ráda a často ukazuje to, co by mělo očím veřejnosti zůstat skryto. A nohy roztahuje se sebevědomým výrazem. Před pár lety si například podobně "oblečená" zapózovala v reklamní kampani italského módního návrháře Louise Vuittona.

V dráždivých miniaturních kalhotkách, síťovaných punčochách a kožené bundě tenkrát svůj rozkrok hrdě předvedla na červené sedačce. Letos v Turecku dokonce na odiv vystavila svou bradavku. Madonna zkrátka zřejmě nechce připravit fanoušky o nic ze svého soukromí.