Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

To už je moc: Největší módní úlety celebrit!

14. listopadu 2012 | 16:00

Smyslem jejich existence je vypadat stále skvěle a neokoukaně. Někdy to ale s originalitou tak trochu přeženou... Vybrali jsme ty nejšílenější stylové momenty poslední doby!

Víme, že "vipky" prahnou po pozornosti a fanoušky si získavají tím, že neustále překvapují. I tak ale občas zíráme s otevřenou pusou a ptáme se PROČ?

Naše ocenění za nejdivnější outfity putují k téhle pětici celebrit:

5. místo: Madonna

V životě každé ženy přijde chvíle, kdy už by neměla nosit šaty pro mažoretku, které odhalují pozadí. Madonně to asi nikdo neřekl.

...
Autor: profimedia.cz

4. místo: Marc Jacobs

Rád nosí sukně a prochází mu to, protože je módní návrhář. My si ale pořád nejsme jistí, jestli nám odhalená mužská stehna připadají sexy...

...
Autor: profimedia.cz

 

3. místo: Helena Bonham Carter

Herečka je vyhlášená svým extravagantním vkusem. Nic proti, Heleno, moc tě prosíme - nech si ušít aspoň jedny šaty, co nebudou vypadat jako ujetá koláž!

...
Autor: profimedia.cz

2. místo: Lady Gaga

Gaga svým stylem inspiruje miliony fanoušků, ale občas se modlíme, aby si radši vzala džíny. Takhle vystrojená uvedla svůj parfém Fame. Mimochodem: její vůz vypadal jako obrovský flakon.

...
Autor: profimedia.cz

1. místo: Nicki Minaj

99 % jejích outfitů jsou úlety. Letos v únoru vzbudila senzaci na předávání cen Grammy, když dorazila v úchylném kostýmu á la jeptiška. S ještě úchylnějším dvojníkem papeže po boku.

...
Autor: profimedia.cz

Další slavné adepty najdete v galerii:

Autor: mab