Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Třetí svatba Madonny! Zajíček (24) ji požádal o ruku, s odpovědí váhá

6. března 2012 | 13:40

Ještě nedávno tvrdila, že by se "radši nechala přejet vlakem, než by se potřetí vdala". Teď Madonna (53) přemýšlí o tom, že svému o 29 let mladšímu příteli řekne své třetí "ANO".

"Brahim Madonnu požádal o ruku ve středu před několika týdny, ale ona mu ještě nedala odpověď. Nechce nic uspěchat," prozradil Madonnin blízký přítel.

"S Brahimem je hrozně šťastná, ale její přátelé si nejsou jisti, že už je na manželství znovu připravena," dodal.

Nejdřív rozchod, teď svatba?

Třiapadesátiletou zpěvačku požádal čtyřiadvacetiletý zajíček o ruku před třemi týdny v Kabalistickém centru. Nevázaný vztah tedy nakonec vyústil ve velikou lásku. Loni v květnu to přitom po hádce o Madonnině náboženství vypadalo na konec. Po devíti měsících se tenkrát rozešli. Brahimova rodina nechtěla, aby se zpěvačkou chodil na sešlosti Kabbaly. Chtěli ho udržet u islámu, a to mezi partnery vyvolalo rozepře.

Bez sebe však dlouho nevydrželi. Její vztah s Brahimem "zvážněl", když ji přivedl domů a Madonna se setkala s jeho matkou Patricií Vidal (45), striktní muslimka, která miluje Francii. "Spadla mi brada, když jsem si uvědomila, že můj syn je Madonnin nový přítel. Pořád se s tím snažím vyrovnat," prohlásila.

Do třetice všeho dobrého i zlého?

Chaotický rozvod s režisérem Guyem Ritchiem v roce 2008 po osmi letech manželství ji tenkrát vyprovokoval k radikálnímu prohlášení: "Už nikdy víc! Myslím, že bych se raději nechala přejet vlakem!". Předtím byla vdaná za herce Seana Penna.

Madonna, která se už ve svém výběru dvakrát "spálila", zatím neřekla "ne" ani "ano". Údajně potřebuje na přemýšlení o Brahimově návrhu více času. Doufejme, že se "královna popu", která v květnu odstartuje nové světové turné, tentokrát rozhodne správně!