Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Adriana Lima: "Andělský" zadeček si tvrdě vydřela

15. listopadu 2011 | 09:11

GALERIE: Pevná stehna, ploché vypracované bříško, zadeček doslova "k nakousnutí". Za dokonalou postavou brazilské topmodelky Adriany Lima (30) jsou však hodiny cvičení a přísný výživový režim.

Ani tahle temperamentní třicetiletá kráska, která má dvouletou dcerku, nemá svou božskou postavu zadarmo. Už od srpna na ní "pracovala" každý den. Během několika posledních týdnů pak absolvovala trénink dokonce dvakrát denně.

"Bylo to opravdu hodně intenzivní. Nezáleží přitom na době, kterou sportem strávíte, ale na intenzitě. Skáču přes švihadlo, boxuji, zvedám činky, když se nehýbu, začnu se hned nudit," prozradila Adriana deníku The Telegraph.

Romanticky svůdná...
Autor: Profimedia.cz

Adriana, která je modelkou už od svých třinácti let a od roku 1995 předvádí pro Victoria's Secret se netají tím, že pro předvádění prádla udělá vše. "Přehlídky Victoria's Secret jsou v mém životě nejdůlěžitější. Když jsem se stala jedním z andílků, splnil se mi životní sen," říká modelka.

Za vyrýsovanými svaly však nejsou jen hodiny strávené tréninkem, ale i specifický výživový režim. A ten je opravdu přísný. S dietou Adriana začíná už několik týdnů před přehlídkou. Denně vypije čtyři litry vody.

Vášnivá třicetiletá kráska vypadala v černo-červeném prádelku opravdu svůdně
Autor: EPA

Devět dnů před akcí pak jídlo vysadí úplně. Pije jen proteinové koktejly ze syrových vajec. Posledních dvanáct hodin už nesmí vůbec nic. "Nesmíte žádné tekutiny, díky tomu se úplně vysušíte. Někdy jen tím můžete zhubnout až 4 kila," prozradila svůj recept Lima.

Okamžitě se ozvaly hlasy, které její metody kritizují. Modelka se však brání: "Vím, že je to velmi intenzivní, ale... mám zkrátka myšlení sportovce. Není to tak, že bych byla na téhle šílené dietě po celý rok. Prostě to dělám pro tu konkrétní věc. Po přehlídce jsem zase normální!"

Se svou stejně krásnou kolegyní Alessandrou Ambrosio celou show zakončily
Autor: Reuters

Kráska, která je na seznamu nejlépe placených supermodelek, i tentokrát  uchvátila New York. Diváci se její sexy postavy nemohli doslova "nabažit".  Spolu s neméně sexy kolegyněmi Alessandrou Ambrosio a Mirandou Kerr byly skutečnou ozdobou celé show.

Autor: lena, INT