Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Heidi Klum předváděla prádlo pět týdnů po porodu!

21. listopadu 2009 | 16:24

Světoznámá modelka Heidi Klum (36) se pět týdnů po porodu dcery stala hvězdou přehlídky spodního prádla Victoria's Secret.

Show se uskutečnila ve čtvrtek večer v New Yorku. Do kategorie topmodelek zařadila firma i pět nových tváří. Nejbouřlivějších ovací publika se ale dostalo právě novopečené mamince, která předvedla fialový korzet lehce zakrytý šaty se sukní z nadýchaného bílého tylu.



Heidi Klum, která obvykle prezentuje na každoroční přehlídce Victoria's Secret ty nejexkluzivnější modely, se nicméně na pódiu objevila jen jednou. Diamanty zdobenou podprsenku v ceně tří milionů dolarů (52 milionů korun) tak představila jiná vyhledávaná modelka spodního prádla Marissa Miller, která se již v minulosti objevila na obálce prestižního časopisu Sports Illustrated Swimsuit.

Jen den po úspěšné přehlídce na sebe Heidi Klum upozornila znovu, a to informací, že od nynějška bude vystupovat jako Heidi Samuel. Převzala totiž příjmení svého manžela, zpěváka Seala, kterého si vzala před čtyřmi lety a s nímž má čtyři děti.

Autor: ČTK, šim, INT