Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Victoria's Secret připravila modelku o ruku!

8. února 2011 | 14:02

Královna bikin Marisa Miller (32) je údajně nejvíc sexy ženou světa. Grafikům značky Victoria´s Secret se však zřejmě nelíbila její levá ruka. A tak ji prostě modelce amputovali. Měli možná pocit, že tak lépe vynikne tričko, těsně obepínající "přírodou" krásně tvarované ňadro.

Díky sexy tělu se Marisa Miller se před časem stala jednou z hlavních tváří uznávané značky. Victoria´s Secret totiž své luxusní prádlo prezentuje jen na těch nejkrásnějších modelkách. A tou Marisa bezesporu je.

Jaké však asi bylo její překvapení, když zjistila, že grafici zřejmě měli pocit, že jí k dokonalosti přeci jen ještě něco chybí. Nebo spíš přebývá... A protože Photoshop dokáže i nemožné, fotku upravili.

Mistři grafických úprav

Přírodní vlasy, téměř žádný make-up. Voda v pozadí umocňuje pocit, že je nádherný letní den. Z Marisy v rozhaleném červeném polo tričku horko přímo sálá. Vše působí naprosto přirozeně. Až na chybějící ruku... Bezruká krasavice nás ze stránek internetového katalogu Victoria´s Secret stále svádí svým pohledem.

Nejde přitom zdaleka o první grafické faux pas. Světové topmodelce českého původu, Karolině Kurkové, na fotografiích naopak něco přidávali. Chybějící pupík totiž podle uměleckého ředitele nevypadal na fotografiích pěkně. Co na tom, že na přehlídce svému "andílkovi" pupík dodělat nemohli a celý svět tak odhalil Karolinino sladké tajemství.

Autor: Lenka Chvostová, Kjos