Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Anorektická modelka: Jsem zdravá, jen moc pracuji!

Z Candice (uprotřed) lezly kosti
2. dubna 2011 | 18:04

Před pár dny se rozběhla diskuze, zda trpí modelka Candice Swanepoel (22) anorexií, nebo ne. Na firemním obědě značky Victoria's Secret, pro kterou momentálně předvádí plavky, se totiž objevila výrazně pohublá. Modelka o sobě ale tvrdí, že je zdravá a že je vše v pořádku. Prý je jen přepracovaná.

Blonďatá modelka z Jihoafrické republiky Candice Swanepoel předvádí plavky pro světoznámou značku Victoria's Secret. Ve středu se objevila na jejím firemním obědě v losangelském hotelu Mondrian a všechny šokovala tím, jak vypadala.

Její postava postrádala jakýkoli znak ženskosti. Místo nohou jako by měla špejle, břicho se propadalo, žebra lezla na odiv a lícní kosti vyčnívaly z pohublých tváří.

Ještě v kombinaci s tím, že stála mezi kolegyněmi Alessandrou Ambrosio a Adrianou Lima, její postava mezi nimi, které oplývají sexy plnými křivkami, vypadala jako by patřila čtrnáctileté dívce.

Moc práce a kila jdou dolů

Candice ale tvrdí, že je vše v naprostém pořádku, že si extrémně hubená nepřipadá. "Jsem zdravá a šťastná! Trápí mě, jak si o mě lidé dělají starosti. Vše je v pořádku, je mi dobře," svěřila se americkému serveru People.com.

Loni navíc vysvětlovala, jak si udržuje štíhlou postavu. "Stále cestuji po světě jako blázen. Hubnu, když mám moc práce," řekla v listopadu novinám ABC News a magazínu New York Fashion week. Otázka je, zda už toto není přehnané. Vždyť pro Victoria's Secret vždy předváděly modelky s plnějšími křivkami, jako například Heidi Klum, Naomi Campbell či Tyra Banks!

Z Candice (uprotřed) lezly kosti
Autor: Profimedia.cz

Problémy měla i Ambrosio

I Alessandra Ambrosio už měla se značkou potíže. Loni v létě předváděla plavky a fotografie její vyhublé postavy pobouřily veřejnost. Modelka byla jen 18 měsíců po porodu dcery Anji Louise, asi se snažila co nejdříve dostat do formy a přehnala to. Teď už je vše zase v pořádku. Alessandra opět disponuje sexy ženskou postavou a je spokojená sama se sebou.

"Jsem moc ráda, že spolupracuji s firmou, která chce, aby dívky byly zdravé a I zdravě vypadaly. Něčím se podprsenky a kolhotky musí vyplnit. Takže ano, mám křivky," tvrdí. Co se bude dít s Candice, je otázkou. Zbývá asi jen čekat, kdy si přizná, že je moc hubená a že to hraničí s anorexií.

Autor: mivr