Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Heidi Klum po 13 letech končí u Victoria´s Secret!

2. října 2010 | 15:06

Německá topmodelka Heidi Klum (37) po třinácti letech ukončila smlouvu s prestižní značkou Victoria´s Secret, která se specializuje na sexy dámské prádlo. Učinila tak kvůli dětem nebo už si přijde stará?

„Všechny krásné věci jednou skončí. Vždy budu mít Victoria´s Secret ráda. Byla to úžasná doba,“ říká krásná blondýnka. Tím ale neobjasnila, proč smlouvu s firmou ukončila.

Je jasné, že dlouhonohou Klum musí někdo nahradit. Kdo jsou horké kandidátky na post nového andílka Victoria´s Secret? Alessandria Ambrosio, Adriana Lima, Rosie Huntington-Whiteley, Candice Swanepoel, Chanel Iman a Erin Heatherton.

Skončila kvůli dětem?

Vypadalo to, že ji práce pro značku luxusního dámského prádla baví a navíc na přehlídkách Victoria´s Secret byla vždy za absolutní hvězdu. Například minulý rok všechny šokovala, když se procházela po molu jen pět týdnů po porodu dcery Lou.

Modelka s německými kořeny má celkem čtyři děti, které vychovává se svým manželem, britským zpěvákem Sealem. Společně mají tři děti, Henryho (5), Johana (3) a Lou (1), přičemž Klum má ještě dceru Leni (6) z minulého vztahu s playboyem Formule 1 Flaviem Briatorem (60), kterou už ale Seal adoptoval.

A možná právě kvůli tomu, aby na své ratolesti měla více času, modelka odstoupila od smlouvy s prestižní značkou. Nebo se rozhodla, že dá prostor novým, mladším, nadějným modelkám. Klum už je sedmatřicet a to je, nebudeme si nic nalhávat, na modelku spodního prádla trochu moc...


Autor: INT, mivr, kamp