Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sexy Halle Berry: Tělo Bond girl i po 9 letech

5. dubna 2011 | 13:27

Ploché bříško, vyrýsované svaly, postava, na níž čas ani mateřství nezanechalo stopy. Čtyřiačtyřicetiletá herečka Halle Berry snad našla způsob, jak zastavit čas.

Když se snědá kráska v zelených bikinách a ultra krátkých bavlněných kraťáskách, zpod kterých vykukovalo červené krajkové prádlo, objevila na pláži v Malibu, tajil se přítomným dech.

Postava dvacítky

Maminka tříleté Nahly je považována za nejvíc sexy Bond girl ze všech. Na svých čtyřiačtyřicet let rozhodně nevypadá. Je vidět, že jí vzhled není lhostejný.

Atletické nohy, na kterých svaly hrají jak struny, útlý pas a pevné bříško. Postava bohyně, na níž není ani gram tuku navíc. Téhle krasavici by její věk hádal asi málokdo.

Halle na pláži v Malibu předvedla své dokonalé tělo
Autor: profimedia.cz

Dokonalá matka

Herečka s dcerou Nahlou tráví každou volnou chvilku. S jejím otcem, modelem Gabrielem Aubry, se před pár měsíci rozešla. Teď se chystá na boj s ním o svěření dcerky do péče.

Odstoupila kvůli tomu dokonce z natáčení nového filmu New Year's Eve. A s malou Nahlou si užívá moře a sluníčka. Na pláži v Malibu s ní staví hrady z písku a dovádí ve vlnách.

Nezapomenutelná Bond girl

Je to už téměř deset let. Svůdná kráska se vynořila se z moře a vystoupila na pláž v sexy oranžových bikinách. Psal se rok 2002 a příznivce agenta 007 do křesel upoutala nová "bondovka" s názvem Dnes neumírej.

Halle Berry si v ní zahrála po boku šarmantního Pierce Brosnana. Divákům se do povědomí zapsala jako agentka CIA jménem Jinx, která kromě dokonalého těla byla navíc i majitelkou dokonalého mozku.

Autor: Lenka Chvostová, Kšim