Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Kate Moss: Zadek jak rozteklá huspenina

12. března 2011 | 07:38

Hrůzný pohled se naskytl divákům přehlídky v Paříži. Sedmatřicetiletá topmodelka Kate Moss předvedla svůj povislý zadek plný nevzhledných hrbolů v plné kráse.

Topmodelka "zazářila" na pařížském Fashion Weeku na přehlídce značky Louis Vuitton. Americký návrhář Marc Jacobs si ji vybral jako onu pověstnou "třešničku na dortu". Při pohledu zezadu však přihlížející přešla chuť. Pozadí topmodelky totiž připomínalo spíš scvrklou a nahnilou broskev.

Zepředu huj, zezadu fuj

Minimalistické, křivky kopírující kraťásky s vysokým pasem, pasová bundička s kožešinovými rukávy. Koženými řemínky sešněrovaná lýtka, černé rukavičky. Obnažené nohy přitahovaly pohled jako silný magnet. Sexappeal z modelky doslova vyzařoval. Její návrat na přehlídkové molo byl triumfální. V odvážném modelu sklidila Kate bouřlivý potlesk.

Přesto byli diváci při pohledu na zadní partie nepříjemně překvapeni. Ultrakrátké šortky odhalily zepředu pevné, vypracované nohy. Zezadu však na přítomné vykukovala nevzhledná hromada "tvarohu". Model ze zadních partií odhaloval téměř vše. I proto ho na sebe odmítly obléci modelky o polovinu mladší.

Kate, chce to detox a víc pohybu!

Alkohol, drogy, cigarety... Sebevědomá, téměř čtyřicetiletá modelka na správnou životosprávu příliš nedbá. Svými ranními návraty z večírků v podroušeném stavu je pověstná. Před lety dokonce dostala od přítele ultimátum - buď alkohol, nebo on. Zvolila první variantu. Takový životní styl se však logicky odráží i na jejím vzhledu.

A Katin zadeček je toho důkazem. Při vzniku celulitidy totiž hlavní roli hraje především nesprávná životospráva a nedostatek pohybu. Právě jeho absence způsobuje nedostatečnou činnost lymfatického systému. Nezdravý jídelníček má navíc za následek nedostatek minerálů a vitaminů v těle a zanášení těla toxiny. Kate by se proto nad sebou měla zamyslet. Méně flámů, víc pohybu na zdravém vzduchu a jarní detoxikační kůra by jí jen prospěly.

Autor: Lenka Chvostová, mivrk