Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Svlékly se po čtyřicítce a jsou zatraceně sexy

5. dubna 2011 | 17:44

Nahé ženské tělo může vypadat božsky třeba i v šedesáti. Přesvědčily nás o tom slavné hvězdy, které se nechaly zvěčnit jen v Evině rouše, navzdory tomu, že už jim dávno není dvacet. A některé rovnou na titulní stránky časopisů.

Krása žen se dávno neměří věkem, to dokazují hvězdy showbyznysu už pěkných pár let. Ovšem odhalit se hned tak každá neodváží. I ve filmu se mnohé sexy herečky nechají v odvážnějších scénách zaskakovat dublérkami a dušují se, že opravdu NIKDY! A co teprve zpěvačky, ty už to nemají vůbec zapotřebí. Nebo mají? Co tedy vedlo tyto ženy ukázat to, co běžně zůstává skryto? Některým zacinkal zajímavý honorář, jiná pochopila, že nahota jí i její práci prostě sluší. Rozhodně se ale nemají za co stydět.

Eliška Balzerová (61)
V odvážné póze se herečka před časem objevila na titulní stránce časopisu Reflex. Fotit se ale nechala pro úspěšný český film Ženy v pokušení, kde hraje bývalou herečku, která i ve svém věku dokáže žít sexy život. S takovým tělem, které odhalila na odiv, je její role opravdu snadno uvěřitelná.

Demi Moore (48)
Ani slavná americká herečka se nebrání odhaleným scénám. Při pohledu na její tělo může člověk podléhat pocitu, že má Demi tajný návod na to, jak vzdorovat času. Možná je ale jejím skutečným elixírem mládí mladší manžel Asthon Kutcher.

Jana Švandová (63)
Také další z českých sexy dračic se nezdráhá pro pikantní filmový záběr odložit své šaty ještě po překročení šedesátky. Pohled na její proporce stále budí trochu závisti. Uznejte sama. Která z nás by po takovém těle v tomto věku netoužila?

Halle Berry (45)
Smyslná kráska afrického původu, která v mládí skončila druhá v soutěži Miss USa, má stále co ukázat. Hereččin sex-appeal je naprosto odzbrojující. A tělo stále dokonalé.

853510:gallery:true:trueHeidi Janků (49)
Zpěvačka neměla problém odhodit stud ani těsně před padesátkou. A výsledek byl překvapivě dobrý. Fotografie určitě polahodila leckterému mužskému oku.

Monica Bellucci (46)
Italská herečka a modelka vypadá i po čtyřicítce opravdu božsky. Při pohledu na její tělo opravdu nepochybujeme, proč zůstává sexuálním idolem mužů i chlapců.

Vilma Cibulková (47)
Také tato herečka zraje jako víno. Vypracovanou postavu by jí mohla závidět leckterá dvacítka. Ve své odhalené kráse se nechala zvěčnit ve filmu Pupendo, kdy jí bylo rovných čtyřicet.

Sharon Stone (53)
Herečka se svlékla ve filmu hned dvakrát: v Základním instinktu i v jeho pokračování. V padesáti se navíc objevila nahoře bez na titulní stránce francouzského magazínu. Ukázala tak světu, že ona rozhodně ještě nepatří do starého železa.

Autor: Alena Dušková, Kbak