Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nálepková: V padesáti nezná celulitidu!

14. února 2011 | 15:39

Herečka a zpěvačka Světlana Nálepková (50) strčila do kapsy o dvě generace mladší modelky. Na přehlídkové molo vyrazila v minišortkách, která odhalily bezchybná hladká stehna a pevný zadeček.

"Celulitidu jsem na sobě nikdy nesponzorovala, i když vím, že jí trpí holky a to i modelky ve dvaceti letech. Zřejmě to mám v genech, protože moje maminka také pomerančovou kůží nikdy netrpěla," řekla Blesk.cz Nálepková.

Hladkou kůži na problematických partiích má Světlana bez práce, ale o svou figuru přesto dbá. "Dvakrát týdně cvičím jógu, se svojí lektorkou jezdím na pravidelné víkendové pobyt do jednoho lázeňského resortu, kde cvičíme šest hodin denně," svěřila se zpěvačka. A aby toho nebylo málo, tak dvakrát týdně chodí do fitness centra.

"Pokud jde o jídlo naštěstí nemám ráda českou kuchyni a potrpím si relativně na zdravé lehké potraviny. Ale skleničku vína si rozhodně neodepřu," říká Světlana, která se objevila na přehlídce nové kolekce zdravotní obuvi.

Kromě Nálepkové se na molu předvedly missky Lilian Sarah Fischerová a Veronika Chmelířová, která byly k nepoznání díky parukám. Z blondýnky Chmelířové se stala uhrančivá černovláska a dlouhovlasá bruneta Fischerová měla kaštanové mikádo.

"Dnes jsem tady za Kateřinu Stočesovou," vtipkovala Nálepková, jež jediná neměla paruku.

Autor: Markéta Reinischová, Kjos