Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tají Maláčová plastiku prsou?

18. března 2011 | 05:00

Co se to stalo s Michaelou Maláčovou (39)? To se honilo hlavou všem na tiskové konferenci k sobotnímu finálovému večeru České Miss. Ředitelka soutěže krásy po návratu z dovolené v Americe a jižní Africe zastínila i čtrnáctku finalistek České Miss. Kromě přiznané změny v podobě prodloužených vlasů si nešlo nevšimnout mnohem markantnější novinky – a to vnadnějšího poprsí Maláčové.

„Na to se ženy přece nikdo nemůže ptát,“ řekla ale na dotaz Blesku.cz Míša s tím, že je teď se svým vzhledem velmi spokojená. Na včerejším chatu blesk.cz tato otázka ale také padla. Čtenáři si na fotkách v Blesku všimli proměny a nejčastějším dotazem bylo, zda ředitelka nepodstoupila nějakou plastickou operaci. „Také jsem si všimla, že mám bujnější dekolt, hádejte, jestli za to může dobrá podprsenka, nebo plastický chirurg,“ odpověděla Maláčová čtenářům blesk.cz

V sobotu proběhne finální galavečer České Miss, který bude prvně spojený s Miss ČR. Společnost Michaely Maláčové Miss ČR odkoupila. Byl to výborný tah pro reklamní partnery i pro diváky, kteří měli v soutěžích zmatek. Budou voleny dvě královny krásy. Miss ČR zvolí odborná porota. Vítězka pojede reprezentovat republiku na Miss World. Českou Miss zvolí diváci přes SMS a tato královna pojede na Miss Universe.

Autor: tuš, evakk