Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Výměna manželek: Vyhnání na mráz bude kruté, přežije ho soutěžící ve zdraví?

Video se připravuje ...
VIDEO: tv Nova
14. června 2023 | 06:00

Denisa a Lucka si vymění role, a to stěhováním z Prahy do moravského Petřvaldu a naopak. Každá z nich se bude jako obvykle snažit sžít se s novou rodinou. Co všechno budou muset překonat a jak to dají se svými novými muži, to uvidíte dneska večer.

První účastníci Výměny manželek žijí v Petřvaldě v Moravskoslezském kraji, kde si před dvěma lety postavili rodinný dům. Třicetiletá Denisa je na mateřské dovolené. Jejímu partnerovi Markovi je 48 a pracuje jako živnostník. Spolu mají sedmiletou prvňačku Lauru a roční Sofii. Marek jezdí pracovat do Německa, a tak Denisa zůstává s dětmi sama někdy i měsíc a o všechno se musí postarat. Partneři podle svých slov žijí již dvanáct let spokojený život a do televizního pořadu se přihlásili jen ze zvědavosti. Denisa touží po svatbě s Markem. Ten si ji chce vzít, ale zatím se musí věnovat jiným důležitým věcem. Denisa neví, do jaké rodiny se dostane, ale nechtěla by do nepořádné domácnosti, kde by se hodně hádalo.

Druhá rodina žije v panelovém domě v Praze na Žižkově, v malém bytě 2+1. Lucce je 34 let a je také na mateřské dovolené. Její partner se jmenuje Daniel, je mu 48 let a pracuje jako sanitář. Spolu mají osmiletého třeťáka Aleše a téměř dvouletou Danielku. Lucka má z předchozího vztahu ještě čtrnáctiletou dceru – osmačku Lucku. Do Výměny manželek rodinu přihlásila maminka tří dětí, protože ji zajímá, jaké to bude, a hlavně pro to, aby si děti uvědomily, co v ní mají. Manželé mají téměř dokonalý vztah, jen podle Dana je Lucie někdy příliš temperamentní a výbušná. Lucka by v nové rodině chtěla zažít klid, jak sama říká, lázně na nervy.

Lucce z paneláku se nový dům líbí, jen se obává, že tam bude hodně práce. Lucka v nové domácnosti hodně vaří. V přípravě jídla si věří, vtipkuje, že by se mohla přihlásit i do MasterChefa, ale Marek až tak nadšený není. Až při pečení buchty její kulinářské dovednosti ocení. Promluví si spolu i o tom, proč Marek Denisu ještě nepožádal o ruku. Chtěl by mít svatbu jako Karel Gott, ale svěří se, že prstýnek už má koupený. V poslední den uvaří Marek Denise a ta je nadšená.

Denisa žila deset let v panelovém domě, a tak jí návrat na deset dní do tohoto typu domu nevadí. Není nadšená, že se v celém bytě kouří. Snaží se to Danielovi rozmluvit, ale marně. Alešovi pomáhá s domácími úkoly a o víkendu ho naučí připravit si míchaná vajíčka. Denise se nelíbí, jak se starší děti spolu hádají. Celkově je překvapená, jak je její náhradní rodina hlučná.