Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Velké drama v Ordinaci! Zdenu dnes Andrej poprvé zmlátí

Video se připravuje ...
Zdena dostane od svého partnera facku
VIDEO: TV Nova
2. listopadu 2017 | 12:00

Zdena Suchá, kterou hraje Dana Morávková (46), se zamilovala do hokejisty Andreje Martynčáka v podání Jána Jackuliaka (39). Přestože ji od tohoto bláznivého vzplanutí kamarádi odrazovali, vzdala se kariéry a odjela s ním do Kanady. Už tam ovšem začal jejich vztah skřípat a po návratu domů se situace jen zhoršovala. Dnes večer ukáže Andrej svou sílu!

Pro Danu Morávkovou i Jána Jackuliaka je tato dějová linka nesmírně náročná. Těsně poté, co společně odehráli první opravdu vyhrocenou scénu, kde Andrej Zdenu fyzicky napadne, vyjádřili své pocity.

„Na natáčení tohoto dílu asi opravdu jen tak nezapomenu. Bylo to první natáčení, kdy Zdenu Martynčák poprvé hodně fyzicky napadl. Bylo to hodně náročné. Ani ne fyzicky, ale spíše po psychické stránce. Všechny ty dialogy, ty scény, to teda nebyla procházka růžovou zahradou. Ale to je na té mé profesi paradoxně krásné. Jsem šťastná, že takovou linku mám a že ji můžu hrát, i když jsem teď absolutně vyčerpaná,“ sdělila bezprostředně poté, co natočila jeden z obrazů dne naplněného domácím násilím.

Podívejte se na video, kde Dana Morávková mluví o dějové lince plné domácího násilí:

Video se připravuje ...
Dana Morávková: To co bude Zdena prožívat v Ordinaci, bych nikdy nechtěla zažít • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

„Bylo to jedno z nejtěžších natáčení kariéry. Má postava, hokejista Martynčák, padl na chlapské dno. Začal si to vybírat násilným i psychickým týráním. Je to dost nepříjemné a těžké zahrát, když to člověk v životě nezažil, ale nějak jsem se s tím popral. Co vím, čekají mě ještě mnohem těžší scény, moc si to neumím představit, protože už dnes to bylo na psychiku velmi náročné,“ prozradil herec, který úlohu agresora ztvárnil tak věrohodně, že se nyní právem obává reakcí.

„Počítám s tím, že budu v myslích diváků zapsaný jako negativní postava. Na jednu stranu jsem rád, protože je co hrát, na druhou stranu se, řeknu to popravdě, bojím,“ přiznal bez okolků Jackuliak.