Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

První republika: Smyčka kolem Kloudy se utahuje, Irena se zotavuje v náruči Andrleho

Video se připravuje ...
VIDEO: Česká televize
27. října 2017 | 10:00

V dalším díle oblíbeného seriálu přizná konečně Jaroslav rodině svůj vztah s Marií a všichni se snaží začít žít normálním životem, i když policie stále hledá Kloudu, který po zmařeném únosu Ireny znovu zmizel.

Irenka je po traumatickém zážitku trochu otřesená, ale v náruči milovaného Andrleho se zotavuje mnohem lépe. Do společnosti se ale rozhodně nehrne. Klouda po zmařeném únosu Ireny opět zmizel, ale všichni dobře vědí, že se jen tak nevzdá a dokáže být velice trpělivý. Navíc se začnou objevovat označené bankovky, kterými se zaplatilo výkupné.



Zdrojem, ze kterého bankovky pocházejí, se ukáže být von Lippi. Policie proto neváhá, předvolá si ho k výslechu. V jeho peněžence najde další podobně označené bankovky. Von Lippi odmítá, že by Kloudovi pomáhal, ani v jeho nákladních automobilech mířících do Německa policie prchajícího Kloudu neobjeví. Je propuštěn, ale podezření poznamená jeho podnikání. Škvor s ním přerušuje spolupráci a raději prostřednictvím Magdaleny osloví Valentovy. Von Lippi zuří a přičítá vinu Jaroslavovi. Freddy zjistí, že peníze z únosu mohou pocházet i od někoho dalšího. Bude vědět, kde se Klouda schovává?