Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Kryštof Bartoš z Devadesátek: Jsem rád, že ženy už nejsou tolik svázané konvencemi jako dříve

Video se připravuje ...
VIDEO: Videohub
22. prosince 2022 | 06:00

V seriálu Devadesátky si Kryštof Bartoš (30) zahrál mladého kriminalistu a zapsal se velmi pozitivně do paměti diváků. V novém roce se můžete těšit na další dobový seriál, ve kterém se opět objeví, ale tentokrát ve zcela odlišné roli.

V prvním dobovém seriálu televize Nova Zlatá labuť si Kryštof zahraje Martina Kantora, který v obchodním domě pracuje jako klenotník. Do tajů tohoto řemesla prý nemusel proplouvat příliš hluboko, stačily mu jeho životní zkušenosti z práce ve službách různého druhu. „Vůbec mi problém nedělá nějaká zdravá servilita. Já jsem dřív dělával v hotelu recepčního, poslíčka a různá další taková služebná povolání v Německu i v Praze,“ vysvětloval herec.

Stejně jako jeho kolegové si pochvaloval kostýmy svých kolegyň. „Kostýmy jsou krásné. Především teda ženské, s tím se dá nádherně si vyhrát. Mužská móda byla, řekl bych, o něco stereotypnější. Prostě oblek, no, a co s tím? Košile žádné extravagantní se moc nenosily. Kravaty možná nebo motýlky, ale to třeba mou postavu uvidíte devadesát procent času – aspoň zatím, co jsme točili – v uniformě prodejce, a tu máme vlastně všichni stejnou. A když je Martin Kantor v soukromí, tak má tak leda košili s vyhrnutým rukávem, žádný velký oheň, protože není to žádný extravagantní boháč. Je to prostě normální pracovitý hodný kluk, který má rád jednu holku. Je, řekněme, takový statečný a odvážný, jak později zjistíme,“ poodhalil Kryštof. Co všechno nám prozradil, na to se podívejte v rozhovoru.

Video se připravuje ...