Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Adéla Elbel: Líný muž je pro vztah pohroma!

31. května 2021 | 06:00

Stand-up komička, moderátorka, textařka a překladatelka z nizozemštiny. Nakrátko ostříhaná blondýna, pro kterou je typické výrazné tetování a sarkastický humor. U mužů má Adéla Elbel (39) ráda zdravé sebevědomí, laskavost a velkorysost.

Viděla jsem několik Adéliných vystoupení na internetu a musím přiznat, že mě bavila. Ironická, vtipná a stejně sprostá jako já. Někomu sprostá slova vadí a tvrdí, že se k ženám nehodí. Já je mám ráda – dokážou vystihnout naprosto přesně, co chcete říct. A v případě Adély tomu tak rozhodně je.

Jste od přírody veselý člověk?

Ano, jsem taková kombinace optimistky s melancholičkou, takže mám ráda smích a veselí, ale taky mám v sobě kus smutné romantičky. Snažím se najít na všem něco pozitivního a dost se mi to daří.

Připadáte si vždy vtipná?

Dokážu být vtipná ve většině situací, ale nevidím k tomu vždy důvod. Humor je nástroj a s každým nástrojem se má zacházet dle potřeby. Cimbál taky běžně nepoužijete v opeře, i když se to samozřejmě dá.

Nemáte někdy strach, že publikum prostě nerozesmějete?

Po roce pandemie, kdy jsme nemohli vystupovat, člověka takový strach občas přepadne. Ale naštěstí se ho drží jen do chvíle, než vystoupí na pódium. Pak strach okamžitě ustupuje a přichází radost a euforie.

Podívejte se na Adélu v roli moderátorky:

Video se připravuje ...
O čem se mlčí: Genderová rovnost • VIDEO: Videohub

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Autor: Jindra Pelikánová
Video se připravuje ...