Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Kristina Kloubková a Václav Kuneš: Naše dcery se ještě nepotkaly!

4. května 2020 | 06:00

Kristina Kloubková (43) a Václav Kuneš (44) se znají už od základky. Jiskra mezi nimi přeskočila ale až po pětadvaceti letech. Překonali krizi, rozchod i trochu odlišný pohled na výchovu. Ve společné domácnosti žijí excelentní tanečník a sympatická moderátorka se svou dcerou Jasmínou téměř rok. „Jsme rádi, že máme konečně společnou pračku,“ říkají. Jak se potýkají s karanténou a co plánují do budoucna?

Současné období není lehké, jak ho zvládáte?

Kristina: Co na to říct… Je to asi jedno z nejsložitějších období, která zažíváme. Strach a nejistota nás obklopují asi všechny, ale i tak se snažíme hledat pozitiva. Je těžké kombinovat rodinný život, práci a výuku dětí, tímto skládám obrovský hold všem učitelům a obdivuji jejich trpělivost! Musím říct, že to, jak si nyní lidé pomáhají a jsou solidární, mě nesmírně těší na duši. Mám pocit, že se teď rodiny více semknou a budou si vážit věcí, které doteď braly jako samozřejmost. Třeba Vašík začal zdarma dělat on-line cvičení na Instagramu a Facebooku a má to takový ohlas, až jsme z toho sami překvapení.

Václav: Na jednu stranu je to docela náročné, ale mám z toho radost, protože to bylo tak spontánní! Dostávám spoustu pozitivních reakcí i fotek, na kterých maminky cvičí s dětmi i domácími mazlíčky. Řeším také spoustu věcí ohledně souboru, kvůli zavřeným divadlům nemůžeme hrát, navíc jsem měl týden před premiérou celovečerního představení v německém Halle, která se ze dne na den zrušila. Všechno se velmi rychle mění. Samozřejmě řeším, co s tanečníky, kteří teď nemohou pracovat, tím pádem nemají příjmy.

Hodně se teď taky ukáže, jak pevná jsou manželství a partnerské svazky. Jak je tomu u vás? Dokážete naštvat jeden druhého?

Václav: Kristinka dokáže být někdy urputná, ale zároveň se to často hodí, spoustu věcí tak dotáhne do konce.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Autor: Dita Mrázová
Video se připravuje ...