Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Jak slaví Vánoce princ, princezna a režisér? Tradičně, stylově i s delfíny!

Video se připravuje ...
VIDEO: Adam Balažovič / BPŽ
24. prosince 2018 | 06:00

A je to tu, zase další Štědrý den! Tak copak jste už dneska všechno snědli? Bude zlaté prasátko, nebo jste neodolali sladkému cukroví a zase ho letos neuvidíte? Nevěste hlavu, ve společnosti blízkých bude všechno pohádkové! Takhle tráví letošní Vánoce princ, princezna a jejich režisér!

Dnešní štědrovečerní náladu dokreslí nová pohádka v České televizi, v níž uvidíte mimo jiné také herce Denise Šafaříka, který nám prozradil, s kým bude dneska pod stromečkem rozbalovat dárky. Řekl nám také, že když mu bylo patnáct, rozhodl se pro revoltu a přišel ke štědrovečerní večeři v teplákách! Od té doby už je ale zase krásně našňořený.

Režisér Zdeněk Zelenka zase na televizi téměř nekouká, protože čím je starší, tím méně ho to baví. Dokonce ani své pohádky nesleduje. „Já se nejraději dívám na delfíny. Je to tak krásné, jak skáčou vedle sebe v moři,“ rozplýval se režisér.

Princezna, která se představí v druhé vánoční pohádce, pochází ze Slovenska a jmenuje se Simona Kollárová. U ní doma prostírají jedno symbolické místo navíc pro pocestného a místo kapra si pochutnávají na lososovi.

 

Video se připravuje ...