Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Berenika Kohoutová: Díky rozchodu jsem si uvědomila, jak jsem se zanedbávala

12. února 2018 | 06:00

Spousta z nás ji zná jen z nekonečných televizních seriálů a jako vítězku soutěže Tvoje tvář má známý hlas. Je toho v ní ale mnohem víc. Hraje, zpívá, bloguje a natáčí i vtipná videa, která mají na internetu veliký úspěch. Berenika (26) se nových výzev rozhodně nebojí, a přestože si toho na sebe bere opravdu hodně, tak říká, že ten šrumec okolo sebe k životu potřebuje! Mám toho s ní vlastně hodně společného, nejspíš proto mě tolik baví.

Loni jste se rozešla se svým manželem, producentem Pavlem Čechákem (42). V době nejšílenějšího zápřahu jste se musela stěhovat, hledat nový byt a zařizovat spoustu dalších věcí. Co vám tehdy pomohlo?
Jsem ten typ člověka, který neposedí chvíli na jednom místě a miluje okolo sebe šrumec. Proto mi hodně pomohla práce. Tou dobou jsem naštěstí začala natáčet soutěž „Tvoje tvář má známý hlas,“ a to mi pomohlo nepřemýšlet, neřešit a především se nehroutit. Zpětně mi připadá, že jsem tehdy byla taková jakoby zfetovaná. Koukala jsem se na to všechno trochu z dálky. A až nedávno jsem si uvědomila, co se mi to vlastně přihodilo.

Podívejte se na video s Berenikou o natáčení seriálu Místo zločinu Plzeň :

Video se připravuje ...
Berenika Kohoutová: Během natáčení seriálu Místo zločinu Plzeň mě šikanovali • VIDEO: Adam Balažovič

Takže rozvod neberete jako prohru?
Neberu. Člověk si díky tomu uvědomí spoustu věcí. Třeba to, jak strašně se zanedbával. A právě to se teď snažím poctivě dohnat.

Co se mezi vámi vlastně stalo?
To já vlastně moc nevím.

Prozradíte nám, jestli se na scéně objevil nějaký nový muž?
Po tom, co se teď okolo mého rozchodu v médiích dělo, se o těchto věcech nechci příliš veřejně bavit. Je to něco, co si momentálně hodlám střežit víc než kdy dřív. Takže neprozradím.

Celý rozhovor s Berenikou Kohoutovou si přečtete v novém čísle tištěného Blesku pro ženy, který vychází už dnes!

Zítra vychází netrpělivě očekávaná hra Kingdom Come - Deliverance! Vše, co o ní potřebujete vědět, se dočtete ZDE >>>

Video se připravuje ...