Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Ewa Farna: Moje boky zajímají každého, klip vidělo přes 20 milionů lidí

27. listopadu 2017 | 06:00

Je jí teprve čtyřiadvacet, ale už toho má hodně za sebou. Ewa Farna (24) vyrůstala před kamerou a celému národu na očích. Přesto se tajně vdala a má i další tajemství, jež si nechává jenom pro sebe. Je neuvěřitelně pozitivní, srší energií a přesně ví, co od života chce!

Nemáte pocit, že vás hudba připravila o dětství? S přípravou první desky jste začala, když jste nebyla ještě ani v pubertě.

Beru to tak, že jsem měla jiné dětství. Vzalo mi to trochu bezstarostného života, ale zase mě to mnoho naučilo. Díky tomu třeba ve svých 24 letech mám dvanáct let praxe v pěvecké branži, zatímco spousta mých vrstevníků končí vysokou a teprve začíná přemýšlet, čemu se tedy budou věnovat. Něco za něco. Měla jsem kolem sebe super lidi a skvělé rodiče, kteří dost dbali na to, abych si dětství co nejvíce užívala.

Přece jen jste musela dospět rychleji než vaši vrstevníci. Jaké bylo být dítě ve světě dospělých?

Velká škola. Asi jsem v některých věcech musela rychleji dospět, v jiných zase doteď toužím být malé děcko. Jsem neuvěřitelně vděčná, že u mě stáli rodiče, táta všude do mých osmnácti jezdil, hlídal mě a nepřestával vychovávat. Nehodil mě samotnou do velké vody a teď, děvče, plav. Šli jsme do nám totálně neznámého světa, ale šli jsme tam spolu. Když jsem se cítila ztracená nebo sama, nebo ne mezi svými, vždy tam byl táta. Kus domova, kde víš, že můžeš hledat bezpečí a oporu.

Podívejte se, jak Ewa ulovila Jardu

Video se připravuje ...
Podívejte se, jak Farna roztančila Jágra ve svém klipu! • VIDEO: Universal Music

Často propíraným tématem v médiích je i vaše kolísající váha. Nazpívala jste proto píseň Boky jako skříň, kde se světu nebojíte přiznat, že jste prostě ženská krev a mlíko. Má být píseň nějakým vysvětlením, abyste nemusela neustále čelit otravným dotazům týkajícím se vaší postavy?

Přesně tak. Je to odpověd' na ty už pět let stejné otázky. Tak jsem si říkala, jak lépe může zpěvačka odpovědět než písničkou? Tak kdo chce znát můj názor, zkoukne „Boky“. A asi to lidi zajímá, klip má přes 21 milionů zhlédnutí.

Médiím toho o sobě příliš neprozrazujete, proč jste se rozhodla natočit rovnou celý dokument o své pěvecké kariéře?

Potřebovala jsem uzavřít něčím těch 10 let dětství v hudebním showbyznysu. Vím, že někoho 10 let neoslní, ale pro mě to je celé dětství a puberta strávená v dospělém světě. Mám pocit, že dokumentem Ewa Farna 10: neznámá známá, uzavírám nějakou etapu. Už nejsem malá holčička, která zpívá „měls mě vůbec rád“. Stihla se ze mě stát už i vdaná paní. Svoje období dětské hvězdičky jsem zpečetila tímto dokumentem. Myslím, že je fakt dobrý.

 

Celý rozhovor s Ewou Farnou si můžete přečíst v novém čísle tištěného Blesku pro ženy:

Titulka
Autor: archiv bpž

 

Autor: Karolína Havlíková
Video se připravuje ...