Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Andrea Růžičková: Kolik přes zimu přibrala? A proč jí manžel vyvařuje?

4. března 2017 | 06:00

Andrea Růžičková (32), dříve Kerestešová, v manželství jen kvete, má k tomu také patřičné příjmení. Prozradila nám ale, jak to u nich doma funguje a jak idylickou mají domácnost. Manžel jí vyvařuje a ona přes zimu přibírá. Na jaře pak nabraná kila shazuje běháním.

Moc ti to sluší. Při běhání vypadáš také takhle pěkně?
Většinou vypadám strašně, ale snažím se mít aspoň dobré oblečení, aby to aspoň na dálku vypadalo dobře.

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Ladislav Novák/BPŽ


Gábina Koukalová teď razí novou vlnu, kdy i při sportu nosí make-up. Ty ho  tedy nepoužíváš?
Nejsem toho úplným zastáncem, protože si nejsem jistá, že je to dobré, když se při sportu pleť potí a je na ní make-up. Podle mě to nedělá pleti dobře.

Jak často chodíš běhat?
Já dodržuji zimní spánek a v zimě se obaluji. Je to důležité jak pro psychiku, tak pro tělo – nebo aspoň já to tak mám. Začínám běhat až v momentě, kdy vyjde sluníčko, je to takové intuitivní, do člověka se vlije nová energie.



Máš spočítáno, kolik toho přes zimu nabalíš?
Mám takovou vtipnou příhodu s váhami. Před pár lety mi váha vybouchla, úplně explodovala. Tak jsem si koupila novou váhu a ta po měsíci přestala fungovat, takže já doma nemám funkční váhu, a tím pádem nevím, kolik vážím.

Poznáš to třeba na oblečení, že si kupuješ po zimě o číslo větší kalhoty?
Ono to není úplně o číslo, ale poznám to. Nikdy jsem nenosila úplně upnuté modely, mám raději pohodlnou módu, takže omezení nemám ani v oblečení a pár kilo se tam ztratí.

V zimě tedy vůbec nesportuješ?
Když se nad tím tak zamyslím, tak vlastně moc ne.



Už jsi zaznamenala, že musíš nějakým způsobem měnit jídelníček?
Ano a každým rokem je to horší, ale netrápím se. Víceméně se snažím vyvarovat se rafinovaného cukru. Občas si nějaký ten dortík dám, ale spíš je to v raw podobě a celkově se snažím jíst zdravě. Zeleninu a dobré maso. Snažím se jíst, co mi chutná, ale na devadesát procent si vaříme doma sami, takže tím pádem se snažím připravovat jídla dietně, ale nijak se neomezuji.

Takže vaříš spíš ty, nebo vaří manžel?
Oba dva, záleží na tom, v jaké jsme náladě a kdo je jak vyčerpaný. Takže například když já hodně točím a vrátím se domů unavená a nervózní, tak mě většinou doma čeká jídlo. Na druhou stranu – když mám volno já a manžel přijde z práce, tak čeká doma jídlo jeho. Máme to krásně rozděleno?

Jaké jídlo máš od manžela nejraději?
Pravé italské rizoto a sushi.

Video se připravuje ...