Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Ivana Chýlková: Dárky nekupuju, na Vánoce nikdy nejsme v Čechách

Video se připravuje ...
VIDEO: Tereza Kovářová/BPŽ
23. listopadu 2016 | 06:00

Vánoce tu budou už za měsíc. Někdo každou adventní neděli zapaluje nedočkavě svíčku a těší se jako malé dítě na to, až bude rodina pohromadě a vychutnají si společné chvilky kolem stromečku. Herečka Ivana Chýlková ovšem tráví Vánoce úplně jinak.

Herečka Ivana Chýlková (53) se stala kmotrou nové desky Moniky Absolonové, která je plná vánočních melodií. Ty prý budou u herečky doma znít maximálně po dobu adventu. „Nikdy jsem si žádné cédéčko přímo na Vánoce nepouštěla, v dětství maximálně Rybovu mši nebo jsme si zpívali sami, takže Vánoce nemám spojeny s žádnými písničkami. Jen z poslední doby, jak mě otravovaly koledy už od září v obchodech,“ objasnila nám herečka.

A jak prožívá advent? "Odejdu do divadla a každý den hraju, odpoledne i večer," řekla lakonicky. Prozradila také, že dárky na Vánoce vůbec nekupuje, netráví je totiž v Čechách. Nejlepším dárkem je pro ni to, že zmizí z Čech za sluncem. V neděli skončila druhá řada soutěže Tvoje tvář má známý hlas, ve které Ivana minulou řadu excelovala. Přiznala, že si to užila, ale je ráda, že je to za ní.

Video se připravuje ...